Şimdi Ara

2 saat önce ideos x5 aldım lanet etmek üzereyim :S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de değişim düşünüyordum da şimdilik vazgeçtim. Bundan daha iyi bir telefonu bu seviyede bir fiyatla bulmak zor. Gidip de benim için hayati önemi olmayan ufak tefek farklar için de bunun iki katı para vermek istemiyorum.
    1 - Isınma problemi çok abartılı değilse normal gibi. Pek çok kişi bunu yaşamış. Ayrıca başka telefonlarda da var. Zaten sadece belli zamanlarda oluyor.
    2 - Giden ses düşüklüğü de her zaman aynı seviyede yaşanan bir problem değil. Xda developers forumunda da tartışıyoruz, ayar dosyalarıyla ilgili bir şeyler var. Bakalım bir sonuç çıkarsa burada da paylaşılır/ım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Telefonu bende pazartesi günü aldım oyun falan oynarken arka tarafta ısınma bendede oluyor servise götürmelimiyim ?

Töbe töbe. Bırakında ısınsın ya. Normal ısınması. Takmayın bu kadar. Oyun oynarken işlemci ve gpu yu büyük oranda kullandığı için telefon ısınır. Ekranada yansır bu ısınma arka kapağada. Durup dururken ısınıyorsa bir sorun ara.

Bu yorum azda olsa içime su serpti (: ekran falan ısınmıyor bataryanın alt tarafı arka kapak ısınıyor o da dediğiniz gibi oyun falan oynarken normalde hiç bişey yok çokta memnunum telefondan

• quote:

Orijinalden alıntı: gary_1907

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

Şimdi bu yorumum çok abes karşılanabilir ama ben yinede yapacağım.

Bu telefonlar şimdilik çok iyi gibi görünüyor ama ilerde hataları artıcak. Yok 2.3 gelmedi diyeceksiniz yok ikinci el satamıyorum diyeceksiniz(sonuçta 2.el alışveriş illaki yapılıyor.) bla bla bla. Daha birsürü sorununuz çıkacak. Ben anlamıyorum zaten samsung gibi iphone gibi ericson gibi telefonlar varken neden çin malı?

2.3gelecek kesin
    evet malesef ikinci eli yok
    cin malı diyip gecme gercekten cok iyi

Tabiki inanıyorum iyi olduğuna ama Çin mallarının özelliği bu zaten her üründe çok iyi gibi görünürler ama sonradan bi falsosu çıkar. TTnetin ve diğer operatörlerin modemlerini yaptığını falan biliyorum bu markanın. Ama ne bileyim ilk çıkardığı telefona bu kadar yüklenmek doğru gelmiyor bana.

Sorun çıkarsa Nokia'da, Samsung'ta, iPhone'da da çıkar. Şansa kalmış biraz . Ben o kadar istedim, kaç ay takip ettim aldım, 2.gün kamerası bozuldu. Şimdi değişim istiyorum.
    ne kadar güven vermese de KVK garantisiyle geliyor, fiyatı uygun, artısı çok..almamak için mantıklı bi sebep göremiyorum?

Kamerası bozulan telefonun x5 mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tabiki inanıyorum iyi olduğuna ama Çin mallarının özelliği bu zaten her üründe çok iyi gibi görünürler ama sonradan bi falsosu çıkar. TTnetin ve diğer operatörlerin modemlerini yaptığını falan biliyorum bu markanın. Ama ne bileyim ilk çıkardığı telefona bu kadar yüklenmek doğru gelmiyor bana.

Sorun çıkarsa Nokia'da, Samsung'ta, iPhone'da da çıkar. Şansa kalmış biraz . Ben o kadar istedim, kaç ay takip ettim aldım, 2.gün kamerası bozuldu. Şimdi değişim istiyorum.
    ne kadar güven vermese de KVK garantisiyle geliyor, fiyatı uygun, artısı çok..almamak için mantıklı bi sebep göremiyorum?

Evet x5

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Telefonu bende pazartesi günü aldım oyun falan oynarken arka tarafta ısınma bendede oluyor servise götürmelimiyim ?

Töbe töbe. Bırakında ısınsın ya. Normal ısınması. Takmayın bu kadar. Oyun oynarken işlemci ve gpu yu büyük oranda kullandığı için telefon ısınır. Ekranada yansır bu ısınma arka kapağada. Durup dururken ısınıyorsa bir sorun ara.

Bu yorum azda olsa içime su serpti (: ekran falan ısınmıyor bataryanın alt tarafı arka kapak ısınıyor o da dediğiniz gibi oyun falan oynarken normalde hiç bişey yok çokta memnunum telefondan

O zaman güle güle kullanmaya devam et dostum.

• Adam Telefon ile ilgili sorunlarını anlatıyor hemen anti x5'ciler konuya atlamış
    Herneyse bir problem olduğunu sanmıyorum anlattıklarından ama ginede aldığın yere götürebilirsin içinin rahat etmesi için.
    (ısınma konusunu dert etme max 50c falan görebilir oc yapılırsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 6 Ağustos 2011; 16:45:21 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet x5

Tamam ışte benim dediğim yere geldik:D

• o zaman sen yine benim ilk cevabımı oku
  • ses için sytem/build.prop/hw.secondary_mic=0 ı 1 olarak değiştirin bende problem düzeldi
  • Telefon yerıne oyuncak alıyorsunuz sonra su problem bu problem bastan androit alırken bunu kabullenmıs olmanız lazımdı zaten ugrasın durun chıne ve google ısbırlıgı : )
  • bu telefon bende de var arkadaşlar gold bilgisayardan aldım ne ekran acıklığı ne ısınma ne mikrofon hiçbir sıkıntısı yok. bu telefona bence boşuna laf atmaya çalışmasınlar başka bir sitede telefon incelemeleri yazan biri olarak diyorum ki bir çok parasını haketmeyen telfonu solluyor. internetin bazı yönü kötü olabiliyor. delinin biri kuyuya taş atıyor herkes ona inanıyor. telefon ısısı normal çok ciddi el yakacak değere ulaşması dışında o çok ciddi ısı ise telefonun 55 derece olması zaten o sıcaklığı da elinizde tutamazsınız o yüzden dert etmeyin. mikrofon problemi olduğunu görmedim kendim defalarca burada okuduğum için mikrofonu denemek için samsung, nokia ve iphone la denedim hem kendim dinledim hem konuştum gayet başarılı o yüzden çok fazla takmamak gerekiyor. ayrıca çin malı diyen arkadaşlar anakarttan ram e lcd ye herşeyin çinde üretildiğini unutuyor. çinde üretilmesi kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor çin sadece replika ürünleri kötü yapıyor oda lisans sorunları hızlı üretim ve maliyet yüzünden .

• quote:

Orijinalden alıntı: echo21

Telefon yerıne oyuncak alıyorsunuz sonra su problem bu problem bastan androit alırken bunu kabullenmıs olmanız lazımdı zaten ugrasın durun chıne ve google ısbırlıgı : )

Kimin ne aldığı seni ilgilendirmez oyuncak ise sen almayıver boş yorumlara gerek yok.
    Edit:Sizin hortunuz yüzünden mesaj tarihini görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 20 Ekim 2011; 23:57:42 >
  • Olayın Android geyiğiyle alakası yok ama maalesef bu telefonun belli partilerinde karşıya az ses gitme sorunu var. Herkese denk gelmiyor ancak kendim dahil önemli sayıda insanda bu var, pek çok forumda görebilirsiniz. Kendimde neredeyse herkesten en az bir kere "sesin az geliyor" yakınmasını duydum. Genelde düzelenlerin anlattığı kadarıyla mikrofon sorunundan ziyade ikinci mikrofonun hatalı bağlanmasından olduğunu söylüyorlar. Henüz ikinci bir telefon bulamadığımdan ve serviste harcanıp harcanmayacağına güvenemediğimden servise göndermedim ama yakındır.
  • arkadaşlar LÜTFEN YARDIM benim sorunlarım
    1-)GPS ile bağlanma sorunu sim kartı çıkartıp gps uydularından (el gps leri gibi yani) bağlanamıyorum sim kartlı denemedim
    2-)En önemli sorunum karşı tarafa ses kısık gidiyor yada hiç gitmiyor arkadaşlarım sesin uzaktanmış gibi geldiğini söylüyor bu arada hattım avea

Arkadaşlar lütfen yardım edin çok zor durumdayım telefonu alalı 9 gün oldu ama bunlar beni ciddi anlamada hayalkırıklığına uğrattı bu telefonu bu forumdaki yazıları okuyarak almıştım,bu sorunları okumuştum ama benim de aynı sorunları yaşayacağıma inanmadım (yorumları okuyunca kusursuz gibi geliyor)

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.