Bildirim
2 saat önce ideos x5 aldım lanet etmek üzereyim :S
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: formaldehit23
1. ısınma problemi batarya ekran ısınıyor
2. türkçe i ş ğ yok
3. arkadaşım sesin çok boğuk geliyor anlaşılmıyor televizyondaki telefonlardan farkı ne dedi ya :S :S :S
arkadaşlar bir akıl verin zar zor para bulup buı telefonu aldık ne yapacağım ben :S
ısınma bende yok bilemem.
ı ya uzun bas i çıkar, s ye uzun bas ş çıkar vb.
ben öyle bir şikayet almadım... -
hocam bende bunlar var hele 3. ye ne demeli sesin çok boğuk diyorlar :S ne yapabilirim hemen geri götürsem bile :S tamiri zartı zurtu :S off -
up up up -
Tüketici haklarına göre 7 gün içinde iade hakkın var; kullan onu ve geri vermeyi dene biraz zorluk çıkarırlar ama sonunda alabilirler... -
Çin Malı yaktı sizi değilmi -
ses problemi var bu cihazda. Fakat android 2.3 güncellemesi ile giderileceğini ümit ediyorum. Geri kalan herşey müthiş. Isınma yok türkçe karakter tanımama vs. gbi sorunlar yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 30 Temmuz 2011; 1:40:11 > -
Ses problemi için bir konu vardı, oraya bi baksanız. Araştırarak almalıydınız bu telefonu. Sonuçta Android bir telefon. Her şekilde türkçe klavye uygulaması da yükleyebilirsiniz. Araştırın, armut piş ağzıma düş yapmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lepanto
Tüketici haklarına göre 7 gün içinde iade hakkın var; kullan onu ve geri vermeyi dene biraz zorluk çıkarırlar ama sonunda alabilirler...
öyle bi hak yok uydurmayın. o hak sadece internetten yapılan alışverişlerde geçerli -
Bende sarjda kullanirsam oluyor ses boguk gelme olayi yok -
bu cihaza 2.3 geleceğide belli değil sanırım.O gelmezse yandınız valla -
quote:
Orijinalden alıntı: die_caprio
bu cihaza 2.3 geleceğide belli değil sanırım.O gelmezse yandınız valla
belli değil derken?? yıl sonunda geleceği bilgisi huaweinin sitesinden mail yoluyla birçok arkadaşa geldi..
ısınma konusunda çok kullanınca ısınıyor biraz ama abartılacak kadar değil... ses konusundada sadece 1 kişiden şikayet aldım diğer konuştuğum kimseden böyle bi şikayet almadım... -
ısınıyor ama sorun olacak kadar değil.
ses sorunu kesinlikle var. -
3G ile bağlantı da uzun kullanımda ısınabilir telefon. Sarjda da ısınma durumu var. -
quote:
Orijinalden alıntı: C@r@nthir
quote:
Tüketici haklarına göre 7 gün içinde iade hakkın var; kullan onu ve geri vermeyi dene biraz zorluk çıkarırlar ama sonunda alabilirler...
öyle bi hak yok uydurmayın. o hak sadece internetten yapılan alışverişlerde geçerli
Ne demek yok kardeşim, bu ülkede tüketiciyi koruma kanunları var. Geçen sene Media Markt'tan aldığım telefonu 2 gün sonra götürdüm sorgusuz sualsiz geri aldılar. Normalde firmalar zorluk çıkarabilir, biraz sesinizi çıkarırsanız, hakkınızı arayacağınızı belirtirseniz biraz zorlanarak da olsa ürünü geri aldırabilirsiniz. Hakkınızı aramak veya aramamak size kalıyor, kimse gelip hakkınızı önünüze sunmaz bu ülkede. Kendiniz arayacaksınız, hakkınızı elde edeceksiniz...
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: C@r@nthir
quote:
öyle bi hak yok uydurmayın. o hak sadece internetten yapılan alışverişlerde geçerli
Ne demek yok kardeşim, bu ülkede tüketiciyi koruma kanunları var. Geçen sene Media Markt'tan aldığım telefonu 2 gün sonra götürdüm sorgusuz sualsiz geri aldılar. Normalde firmalar zorluk çıkarabilir, biraz sesinizi çıkarırsanız, hakkınızı arayacağınızı belirtirseniz biraz zorlanarak da olsa ürünü geri aldırabilirsiniz. Hakkınızı aramak veya aramamak size kalıyor, kimse gelip hakkınızı önünüze sunmaz bu ülkede. Kendiniz arayacaksınız, hakkınızı elde edeceksiniz...
media markt iyi niyetinden almış. dediğim gibi o yasa sadece internetten yapılan alışverişlerde geçerli. aksini iddia ediyorsanız koyun buraya yasayı.
-
Tamam sen istediğin gibi devam et. Hakkını da arama arkadaşım. Ayrıca şimdi dikkatimi çekti, uydurduğum falan yok üslubuna biraz dikkat edersen sevinirim. -
Batarya çok aşırı kullanınca ısınıyor ama ekranın ısındığı falan yok. Ayrıca klavyede Türkçe karakterler de var. Sesi de gayet iyi hem karşıya giden ve hem de bana gelen. Son derece net ve berrak. Kullanılan hattan da kaynaklanıyor olabilir seninki. -
quote:
Tamam sen istediğin gibi devam et. Hakkını da arama arkadaşım. Ayrıca şimdi dikkatimi çekti, uydurduğum falan yok üslubuna biraz dikkat edersen sevinirim.
Kanun var yasa var diyorsan koyacaksın... Koşulsuz geri iade hakkı internet alışverişlerinde var sadece... Mediamarkt'ın kendi uygulamasına denk gelmişsinizdir...
Bilmediğiniz konuda akıl vermeye devam etmeyin. İnsanlarıda yanlış yönlendirmeyin.7
http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/862.html
kanunun linki burda. Bulun dediğiniz maddeyi...Bizde yanlışımızı kabul edelim.
-
ben test ettiğimde klavyede türkçe karakterler vardı. arkadaşların dediği gibi s ye uzun basınca ş çıkıyor c ye uzun basınca ç çıkıyor. neredeyse tüm smartphone modellerinin klavyesi bu şekilde çalışıyor. ısınma sorununa gelince burda da yine neredeyse tüm smartphone modellerinde karşımıza çıkan bir sorunla karşılaşmışsın ama seviyesi çok yüksekse teknik servise danışmanı tavsiye ederim. sesin boğuk gelip gitmesi konusuna gelince en çok duyduğum sıkıntı konuşma esnasında sesin boğuk gittiği yada bazen hiç gitmediğine dair sıkıntılardı. aldığın yere bi danışmanı öneririm. olacak gibiyse garantiden yaptırırsın ya da iade etme şansın varsa iade edersin.
Benzer içerikler
- iphone kişileri sime aktarma
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- tuşlu telefon internet ayarları
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- turkcell mail adresi
- turkcell t10
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X