Şimdi Ara

2 saat önce ideos x5 aldım lanet etmek üzereyim :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım aldı bu x5 ten onunla konuşurken sanki karşımda optimus prime var gibi hissediyorum böyle kötü bir mikrofonu ilk defa gördüm
  • bı benım ıdeosmu cok ıyı ilk cıktıgında aldım hıç sorunu yok ısınmada yok sestede sorun yok çok güzel seçim yaptıgım ıcın memnunum
  • Sırf android var diye bu dandik mallara para vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Sırf android var diye bu dandik mallara para vermeyin

sırf android için değil

800 mhz işlemci
    adreno 205 GPU
    3.8' 480x800 pixel kapasitif multitouch ekranı
    5 mp outofocus + led flashlı 720p HD video kaydedebilen kamerası
    flashplayer 10.3 desteği
    HD video oynatması
    ve daha onca özelliği ile tr piyasasının fiyat performans kralı olduğu için bu cihaz...
  • Sen ö,ş yapiyim derken isitmissindir aleti. Hem hava da sicak, cok da kurcaliyoruz, anlayisli olman lazim
    Ben kullaniyorum iki üçsaattir ve aşık oldum resmen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

arkadaşım aldı bu x5 ten onunla konuşurken sanki karşımda optimus prime var gibi hissediyorum böyle kötü bir mikrofonu ilk defa gördüm

For Autobots
  • Tum cihazlarda var mi isinma problemi acaba ? Kullananlar bir yorum yaparsaiyi olur, ben de almayi dusuniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htlr -- 2 Ağustos 2011; 17:31:09 >
  • Cihazı alalı bir ay olmadı kendi kendine reset problemi çıktı.
    KVK ya ikinci kez aynı arızadan dolayı göderdim.
    Cihazın sıfır kutulu cihazla değiştirilmesi talebi ile başvuruda bulundum.
    İlk önce tamir edileceğini söylediler.
    Bende kanuni hakkımı kullanacağımı tüketici hakem heyetine başvuracağımı bir ayı doldurmayan cihazın arızalanması durumunda para iadesi yada yenisi ile değiştirilmesi kanuni hakkım olduğunu ısrarla belirttikten sonra değişim işleminin onaylandığını söylediler.
    Şimdi sıfır cihazımın gelmesini bekliyorum zannedersem bir kaç gün içinde elimde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Tüketici haklarına göre 7 gün içinde iade hakkın var; kullan onu ve geri vermeyi dene biraz zorluk çıkarırlar ama sonunda alabilirler...

öyle bi hak yok uydurmayın. o hak sadece internetten yapılan alışverişlerde geçerli

Ne demek yok kardeşim, bu ülkede tüketiciyi koruma kanunları var. Geçen sene Media Markt'tan aldığım telefonu 2 gün sonra götürdüm sorgusuz sualsiz geri aldılar. Normalde firmalar zorluk çıkarabilir, biraz sesinizi çıkarırsanız, hakkınızı arayacağınızı belirtirseniz biraz zorlanarak da olsa ürünü geri aldırabilirsiniz. Hakkınızı aramak veya aramamak size kalıyor, kimse gelip hakkınızı önünüze sunmaz bu ülkede. Kendiniz arayacaksınız, hakkınızı elde edeceksiniz...

Yok tabi ki. Sadece internet siteleri uzerinden yapılan online alışverişlerde geri iade hakkı var.

• Telefonu ben de birkaç gün önce hizlial.com'dan aldım. Donanımı, ekranı, dokunmatiği, şarjı vs her şeyi çok güzel. Ancak iki sorunu var:

1 - Karşıya giden seste bir sorun var. Gelen seste sorun yok, hatta gelen ses yüksekliğini açarsanız fazla geliyor, çok net ve yüksek. Ama giden ses seviyesi, sabit ve ceple denedik, olması gerekenin kabaca yarısı civarında gibi. Düşük olduğu için kalite de çok anlaşılamıyor. Gelen ses ayarı var ama gidenle ilgili bir ayar yok. Bugün belki root ve sonrasında ayar dosyalarını karıştırmayı deneyebilirim. Ancak sıfır ve hiç modifiye görmemiş bir telefonun varsayılan belli bir seviyede olması da gerekir. Bu konu için KVK'ye mesaj attım, "çözülebilir bir şey midir yoksa telefon mu öyle" diye. Olmazsa yarın yerlerine de gideceğim. Huawei'ye de dün mesaj attım ancak ses yok. Bu sorunu çözebilen oldu mu? Olmadıysa iade yolları göründü gibi ... + Ayrıca telefonu alalı istisnasız neredeyse konuştuğum herkes en az bir defa "Efendim?" v.s. diyerek sesi az aldığını ifade etti.

2 - 3G ile bağlanınca birkaç dakika içinde arka tarafındaki ısınma cebinize koyduğunuzda hissedilebilir boyutlara ulaşıyor. Belki başka işler yaparken, oyun oynarken vs de ısınıyordur, başka henüz pek bir şey yapmadığımdan bilmiyorum. Yukarıdaki sorun olmasa idare ederdik de... Bu arada başka akıllı telefon kullanmış olan arkadaşlar o telefonlarda da ısınma oluyor muydu? Yani acaba bu sorun telefona özel mi değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@TT@L -- 3 Ağustos 2011; 9:56:46 >

• Benim kuzende aldı bu telefondan. Onla birçok kez telefon görüşmesi yaptık. Nedense sesi gayet normal ve oldukçada iyi geliyordu. Hattı da turkcell .
  • Kafayı yemek üzereyim İnş benimkine özeldir ve geçer, şu saatten sonra yok iade yok başka tel vs... Bende Vodafone, ancak önceki telefonda hiç böyle bir şey olmuyordu. Ama unutmazsam her ihtimale karşı bir deneyeyim.

Size zahmet olacak ve biraz saçma bir istek olarak görünebilir ama eğer mümkünse kuzeninizle görüşürken kapatmadan telefonları değiştirip tekrar biraz uzaklaşarak ses seviyelerini karşılaştırma gibi bir deneme yapabilir misiniz? Ya da böyle bir şey deneyen var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@TT@L

Kafayı yemek üzereyim İnş benimkine özeldir ve geçer, şu saatten sonra yok iade yok başka tel vs... Bende Vodafone, ancak önceki telefonda hiç böyle bir şey olmuyordu. Ama unutmazsam her ihtimale karşı bir deneyeyim.

Size zahmet olacak ve biraz saçma bir istek olarak görünebilir ama eğer mümkünse kuzeninizle görüşürken kapatmadan telefonları değiştirip tekrar biraz uzaklaşarak ses seviyelerini karşılaştırma gibi bir deneme yapabilir misiniz? Ya da böyle bir şey deneyen var mıdır acaba?

telefonla pek konuşan biri değilimdir hattım vodafone 64kb dün arkadaşım avea aradı 30-40 dk falan konuştuk özellikle sordum bikaç defa sesim nasıl geliyor diye sorunsuz dedi gayet güzel dedi.. bu sabahta kuzenim aradı yine avea hat vardı ondada ondada sorun yoktu sadece bi ses geliyor dedi ama o sesi bende duyuyordum telefonla ilgili bişey değil gibiydi...

sizin sorun içinde bence çok sessiz ortamlarda sorun olabiliyordur çünkü arkada gürültü azaltıcı 2. bi mikrofon daha var eğer gürültü algılamazsa normal mikrofonla bi uyumsuzluk sergiliyor olabilir...

• Ama öyle de olmaz ki :) Ev içinde ofiste işte vs ne yapacağız o zaman :) Neyse rootla ayar dosyalarından bir de o mikrofonu elle açıp kapatarak deneyeceğim bakalım değişen bir şey olacak mı. Yine olmadı artık iade yerine servis düşünüyorum. Birçok arkadaş ses sorunsuz demiş, hepsi birden denk gelmediği için öyle demiş olacak değil ya.
  • Telefonu bende pazartesi günü aldım oyun falan oynarken arka tarafta ısınma bendede oluyor servise götürmelimiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Telefonu bende pazartesi günü aldım oyun falan oynarken arka tarafta ısınma bendede oluyor servise götürmelimiyim ?

Töbe töbe. Bırakında ısınsın ya. Normal ısınması. Takmayın bu kadar. Oyun oynarken işlemci ve gpu yu büyük oranda kullandığı için telefon ısınır. Ekranada yansır bu ısınma arka kapağada. Durup dururken ısınıyorsa bir sorun ara.
  • Şimdi bu yorumum çok abes karşılanabilir ama ben yinede yapacağım.

Bu telefonlar şimdilik çok iyi gibi görünüyor ama ilerde hataları artıcak. Yok 2.3 gelmedi diyeceksiniz yok ikinci el satamıyorum diyeceksiniz(sonuçta 2.el alışveriş illaki yapılıyor.) bla bla bla. Daha birsürü sorununuz çıkacak. Ben anlamıyorum zaten samsung gibi iphone gibi ericson gibi telefonlar varken neden çin malı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Şimdi bu yorumum çok abes karşılanabilir ama ben yinede yapacağım.

Bu telefonlar şimdilik çok iyi gibi görünüyor ama ilerde hataları artıcak. Yok 2.3 gelmedi diyeceksiniz yok ikinci el satamıyorum diyeceksiniz(sonuçta 2.el alışveriş illaki yapılıyor.) bla bla bla. Daha birsürü sorununuz çıkacak. Ben anlamıyorum zaten samsung gibi iphone gibi ericson gibi telefonlar varken neden çin malı?

2.3gelecek kesin
    evet malesef ikinci eli yok
    cin malı diyip gecme gercekten cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

2.3gelecek kesin

Tabiki inanıyorum iyi olduğuna ama Çin mallarının özelliği bu zaten her üründe çok iyi gibi görünürler ama sonradan bi falsosu çıkar. TTnetin ve diğer operatörlerin modemlerini yaptığını falan biliyorum bu markanın. Ama ne bileyim ilk çıkardığı telefona bu kadar yüklenmek doğru gelmiyor bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

2.3gelecek kesin

Tabiki inanıyorum iyi olduğuna ama Çin mallarının özelliği bu zaten her üründe çok iyi gibi görünürler ama sonradan bi falsosu çıkar. TTnetin ve diğer operatörlerin modemlerini yaptığını falan biliyorum bu markanın. Ama ne bileyim ilk çıkardığı telefona bu kadar yüklenmek doğru gelmiyor bana.

Sorun çıkarsa Nokia'da, Samsung'ta, iPhone'da da çıkar. Şansa kalmış biraz . Ben o kadar istedim, kaç ay takip ettim aldım, 2.gün kamerası bozuldu. Şimdi değişim istiyorum.
    ne kadar güven vermese de KVK garantisiyle geliyor, fiyatı uygun, artısı çok..almamak için mantıklı bi sebep göremiyorum?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.