Şimdi Ara

2 satır 16 karakter lcd ekran yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tristan_1907

quote:

Orijinalden alıntı: muhsin kamer

Denemeyle vakit kaybı olur. Elinizdeki ekranın datasheet bilgisini kod numarası ile bulun. Yeni alacağınız 2X16 ekranın pinlerinin yeri modülün üzerinde işaretlidir. Pinler yerine takılacak. Kolay gelsin.

Malesef elimdekinin şemasını bulamıyorum. Armatürü yapan firma muhtemelen özellikle bulunmasın, kendilerinden satın alınsın diye özel sipariş yaptırmışlar ekranı. Ne aynısını nede şemasını vs. bulamıyorum. İstesem de vermezler.

Bu bir armatürün ekranı. Armatürün ayrıca kontrol kartı var. Ekran karta monte edilmiş. Ekrandan vakit ayarlaması yapıyorsun, o vakit %1 ışık şiddetinden başlayıp %100' e çıkıp sonra tekrar yapılan ayara göre %1' e yavaş yavaş düşüp kapanıyor. Yani bi nevi gün simülasyonu.
    Ekran ve kontrol kartı bütünleşik satılıyor. Amerika'da fiyatı 105 $ :( Türkiye' deki ithalatçıda üstüne vicdanı elverdiğince koyuyor ve astarı yüzünden pahalıya geliyor.
    5-10 liralık bilemedin 20 liralık bi ekran yüzünden yüzlerce lira vermek istemiyorum.

Böyle basit bir düzenek yurtdışından mı ithal ediliyor yani? Ben onun elektronik kısmını 10 liraya mal ederim. 5 tl lcd, 2.5 tl stm8, 2.5 ta butonlar falan de. Programını yazıp atarım bitti gitti.

• Programını da yazabiliyor ve 10 tlye maledebiliyorsanız ben size 100 tl vereyim yapın bana.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.