Şimdi Ara

2 seçenek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=119977778&__lp=23&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=20&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=1

arkadaşlar yukarıda ki tatlılığa bi bakın mazda rx-8 ve ben merak ediyorum bunları türkiye de kullanmak sorun olur mu yurtdışından getirebilir miyim yada yurtdışı plakasıyla türkiye de kullanabilir miyim kullanıp hevesimi aldıktan sonra geri gönderebilir miyim bunları bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Not:Almanya da dayım vardır o yüzden böyle bi konu açtım acaba araba getirebilir miyim diye =)

• türkiyede bir rx-8 al tadından yenmez ozaman uğramazsın bu işlerlede
  • eğer aracı almanyada çalışma izni olmayan biri kullanırsa trde büyük cezası var. olurda çevrilirsen ki yaz aylarında pek çevirmezlere almancılar çok olduğu için altından kalkamayacağın cezalarla karşılaşırsın
  • valla almanyayı bilmem ama bizim bir tanıdık, sınır ticareti ile uğraşıyordu, lübnan ve suriye plakalı araç kullanıyordu, sürekli türkiyede..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    6 ay önce açıldı
    2 vs 1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.