Şimdi Ara

2. sene kazanan arkadaşlar nasıl çalıştınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. yılında kazanan arkadaşlar nasıl çalıştınız biraz bilgi verebilir misiniz günleri nasıl değerlendirdiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up up ben de merak ediyorum..
  • arkadaşlar lütfen tecrübenizi paylaşın.. günleri nasıl değerlendirdiniz.. kaç saat çalıştınız.. yardım..
  • kitaptan
  • quote:

Orijinalden alıntı: majestic38

kitaptan

dönem başı oldu ya ilginç sorular olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: majestic38

kitaptan

bende kil tabletlerden sanıyordum iyi ki dedin
  • tamam düzgün cevap veriyorum ilk önce sıradışı analizin 1000 soruda paragraf kitabını al güzel soruları var günde 60 soruyu süre tutarak çöz bu masa başında sıkılmamanı saglar. MF ci olduğunu düşünerek yazayım matematik için ygs ve lys palme soru kitaplarını mantıgını kavrayarak çöz daha sonra birey b ve c leri çözüp denemelere geçersin geometri için birşeyler biliyorsan birey b c, palme soru kitabı ve sınav yayınlarının kırmızı geometri kitabını çöz ( birey b den daha zordur ) .ygs kimya için palme soru kitabı ve esen yayınlarına bak güzel degişik soruları bulunmakta. biyolojiden düzenli tekrar yap bazı olayların mantıgını anla nitelikli sorular çözmen yeterli olucaktır kek sorularla vakit geçirme.Eger cografya çözecesen FEM in beyaz kapaklı kitabını al güzel sorular var tarihde yine aynı şekilde felsefede ögreten yayınlarının soru bankası var o yeterli olur küçük de birşey zaten iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroKinTR -- 30 Ağustos 2013; 11:06:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam günde kaç saat çalışıyordun yani kitaptan çok bunları merak ediyorum.. günleri nasıl değerlendirdin ??
  • Bence saat yerine planlama yapıp şu konudan şu kadar soru çözücem gibi çalış çünkü 1 saat matematik çözeyim diye oturunca su içmek için kalkarsın, müzik açmak için kalkarsın vs hep 2-3 dk götürücü parazitler ortaya çıkıyo bu sefer 1 saat verimli olamadım diye moral bozarsın. Şu saatte felan çalış demicem hangi saatte çalışabildigini iyi biliyosundur ona dikkat et. Ek olarak birde soru sayısı oturtunca bir çözmeye biyolojiyle başlayıp birgün matematikle başlama sonra yapamadığın 2 soru çıkar karşına biraz diger derse geçeyim zihin açılsın dersin öyle öyle o dagılır soru sayısı belirleyerek çalışmada tutmadı dersin böylece kasım aralık gelir iyi sıkıntı başlar bu sefer bi yandan konu bi yandan deneme derken ygs gelir ve duvara çarparsın ayıldıktan etrafa bakarsın lys de ne kadar çekebilirim tarzı konuları görürsün forumda bende çekebilirim dersin tekrar bu programa dönersin bundan sonrası sana kalır çekim gücüne bağlı , kısacası klasik olucak ama ipi elinden bi bırakırsan şemsiye açılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroKinTR -- 30 Ağustos 2013; 11:06:26 >

• saol hocam.. başka tavsiyelerin olursa beklerim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: utalip

hocam günde kaç saat çalışıyordun yani kitaptan çok bunları merak ediyorum.. günleri nasıl değerlendirdin ??

Yalnız o adam da bu sene hazırlanacak tekrar.
  • ben kazandı zannetmiştim ama olsun fikir verdi sonuçta
  • quote:

ben kazandı zannetmiştim ama olsun fikir verdi sonuçta

ben bu sene hazırlanıyorum sınava 12yim :D ama söylediklerimi yaparsan iyi bi yere ulaşırsın bunları birçok derece yapan kişiyle konuştuklarımdan harmanlayarak yazdım perfecte bakma sen o takılsın
  • eyvallah hocam.. fikir verdin sonuçta.. ve saat yerine soru hedefi tavsiyeni yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perfect_Stranger

quote:

hocam günde kaç saat çalışıyordun yani kitaptan çok bunları merak ediyorum.. günleri nasıl değerlendirdin ??

Yalnız o adam da bu sene hazırlanacak tekrar.

dikkatli gözlerden kaçmıyor
  • sıradışı analize bulaşmayın fazla,özellikle de o paragraf kitabına.
    sorular sırf paragraf oluşturmak adına 6-7 cümle birleştirilmek suretiyle hazırlanmış,üzerinde düşünülmemiş.
    şıklar da sağlıklı hazırlanmamış.
    sizler bilirsiniz ama paranızı boşuna harcamış olacaksınız ondan da önemlisi zamanınızı kaybedeceksiniz ve hala istediğiniz gelişimi sağlamamış olacaksınız
    30dan 35 e falan çıkarsınız o kitapla ama 35 yapan birini yerinde saydırır.bilindik kaynaklara yönelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

sıradışı analize bulaşmayın fazla,özellikle de o paragraf kitabına.
    sorular sırf paragraf oluşturmak adına 6-7 cümle birleştirilmek suretiyle hazırlanmış,üzerinde düşünülmemiş.
    sizler bilirsiniz ama paranızı boşuna harcamış olacaksınız ondan da önemlisi zamanınızı kaybedeceksiniz ve hala istediğiniz gelişimi sağlamamış olacaksınız
    30dan 35 e falan çıkarsınız o kitapla ama 35 yapan birini yerinde saydırır.bilindik kaynaklara yönelin

şuan eksen yayınlarından Türkçe çözüyorum. Palme Türkçe'yi övüyorlar onu almama gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

sıradışı analize bulaşmayın fazla,özellikle de o paragraf kitabına.

şuan eksen yayınlarından Türkçe çözüyorum. Palme Türkçe'yi övüyorlar onu almama gerek var mı?

palme türkçenin için hiç bilmiyorum ama genel olarak eksenin de palmenin de kaynakları kaliteli.en kötü ihtimal sıradışı analizden iyi onu rahatça söyleyebilirim

ama bence 1 soru bankası yeterli,bireyin ve karekökün 20li-25li denemeleri oluyor o 2sini çözersen 2. soru bankası çözmekten daha yararlı olur

özellikle bireyin 25li denemesi 2013 sorularına hem biçim hem yapı olarak çok yakın
    ama piyasada yeni denemeler çıkabilir takipte olmak lazım

• hocam itü de hangi bölümü kazandın ?
  • quote:

hocam itü de hangi bölümü kazandın ?

makina
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.