Bildirim
2 senelik öğretmenimizin attığı mesaj
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sebep?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ucu sana dokunmuyor ki sen neden mahkelik oluyorsun? -
-
Bildiğiniz üzere x cemaati onlara gidince üzerinde hak iddia ediyor sonra sizden abi olmanızı hizmet vs istiyor bizde bahsettiği yerlere gitmeyip Kyk veya özel yurda kayıt olduk diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne alaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşım bu salih ve arkadaşları x cemaati ile bi geçmişi olmasına rağmen özel yurtta kaldiklari için olmuş olanlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
Ucu sana dokunmuyor ki sen neden mahkelik oluyorsun?
tanık yazdırdığıni söyledi ama bu konularda ne benim nede ailemin bilgisi var yoksa amacım birilerini kotulemek falan degil
quote:
Orijinalden alıntı: salih3466
quote:
tanık yazdırdığıni söyledi ama bu konularda ne benim nede ailemin bilgisi var yoksa amacım birilerini kotulemek falan degil
Bırak açsın davayı git mahkemede bana ve arkadaşlarıma cemaat evinde kalmadığımız için şerefsiz dedi. Bizde davacıyız de haberlere çıksın bi de süper olur. Böyle adamların elinden mesleğini alacaksın. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: salih3466
quote:
Bırak açsın davayı git mahkemede bana ve arkadaşlarıma cemaat evinde kalmadığımız için şerefsiz dedi. Bizde davacıyız de haberlere çıksın bi de süper olur. Böyle adamların elinden mesleğini alacaksın.
zaten 4 arkadaş bir bunu yapmamistik tam olacak. Zaten bize sürekli babanizdan çok hakkım var deyip dururdu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok ileri gitmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X