Şimdi Ara

2 Ses Kartını Aynı Anda Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Creative SB 5.1 VX Ses kartım var ve birde Onboard ses kartı var. Acaba bunların ikisini aynı anda kullanabılırmıyım? Şöyle bir sorunum var evde araba tesisatı ve 5.1 çalıştırıyorum ikisi aynı anda çalışıyor ama Çoklaştıran bir aygıt olduğu zaman yani çoklaştırıcının arkasına 2 jak takıyorum bılgısayara 1 jak. Böylece 2 ses sistemi de aynı anda çalışmış oluyor. Ama benım ıstedıgım bırını Onboard ses kartına diğerini ise 5.1 ses kartına takıp aynı anda çalıştırmak. Acaba böyle birşey olabilirmi? Önerilerinizi beklıyorum, şimdiden teşekkür ederim.

• olmazki biri varsayılan aygıt olur biride varsayılan iletişim aygıtı yani 2 sine de varsayılan aygıt diyemezsin
  • Bende onu dıyorum acaba ıkısını de "Varsayılan Aygıt" yapamazmıyız aynı anda
  • Daha önce keleminabi nick li arkadaş 2 adet creative sb live 5.1 ses kartını xp de aynı anda çalıştırmıştı konusu forumda mevcut araştırınız
  • donanımhaber forum
    VARAN 5 » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_13069903/tm.htm
  • orcung O kullanıcısına yanıt
    Konu biraz eskimiş ama değinmeden edemicem
    2 adet creative titanium ses kartı tek bir anakart üzerinde konuşlanırılarak aynı anda ses alıyorum , deneme ile sabittir.
    board üzerindeki alttaki ses kartı windows media player ile her hangi bir mp3 çalarken , üstteki vlc player ile başka bir mp3 ü aynı anda
    çalıyor.speaaker sistemlerim creative megaworks 550 thx ki bu üsttekine bağlı , diğeri 15 liralık denemelik jwin ball 811 bu da alttakine
    bağlı.
    önemli olan şu:
    denetim masası-aygıt yöneticisi-ses,video ve oyun denetleyicileri
    Creative SB X-FI
    High Definition Audio Aygıtı
    şeklinde görünmek zorunda aksi halde ikiside creative sb x-fi olursa windows açılışta mavi ekrann hatası veriyor.
    ikiside high definition olursa bu sefer tek ses kartı kullanılabiliyor.
    yeride gelmişken youpax ı yazanlar abuk sabuk işlerle uğraşacağına her ikiside creative gözükecek şekilde yazılım üretseler ya.
    creative ne iş yapar oda driver çakışmalarını engelleyecek şekilde driver yazsa ya , al birini vur ötekine.

• aynı anda 10 tane ses kartın olsa gene ses alırsın zaten kim,niye diyor olmaz diye?illa varsayılan aygıt olması gerekmiyor kullandığın programdan ses çıkış aygıtı olarak hangisini seçtiğin önemli.varsayılan olarak belirlenmesi web browser vs gibi ses çıkış aygıtını seçemediğin sistemin varsayılanını kullanan programlar için gerekli.programları çalıştırdığında eğer birkaç tane ses kaynağın varsa hepsinden ses alırsın.ama çıkışta amfin tek ise sadece birinden ses alırsın aynı anda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.