merhaba arkadaslar ben hızlı ve tum oyunları oynayabılecegım bır bılgısayar dusunuyorum(daha dogrusu kasa) 2 sıstem dusunuyorum yardımcı olursanız sevınırım
ıntel p4 d 2,66 =154$ 2x512=1024 ram =72$ ıntel d945 board= 89$ asus 6600 e.kartı=103 $ dvd writer yukardakı ıle aynı olabılır
hdd var ekran mouse vs ler de var sımdıden tesekkurler
eğer değişiklik yapamam diyorsan 1.sistem , ama 1.deki ekran kartını 2.sisteme koyarsan 2. sistem.
MMXex@ oncelıkle cevap verdıgın ıcın tesekkurler bana senın tavsıyenın aynısını bı arkadas vermıstı ama ben oyun ıcın amd daha ıyı olmaz mı dedım sen bılırsın dedı bu yuzden arada kaldım? sence oyun ıcın amd olsa nasıl olur?
1. sistemçok daha iyi.
1.sistem daha iyi
intel in o işlemcisi fırın gibi ısınıyormuş. zaten o fiyata çift çekirdek olması düşündürücü değil mi? KESİNLİKLE 1.SİSTEM
sen oyun oynucam diosan ekran kartın iyi olmalı o yüzden 1. sistem daha iyi
Kesinlikle 1.Sistem...AMD forever ! Bu cümleleri her iki işlemciyi de kullanmış biri olarak yazıyorum.Kesinlikle Amd...İntel desktop piyasasından silindi...
cevap veren tum arkadaslara tesekkurler 1. sıstemde karar kıldım eyvallah
Kılçık atmak sitemem dostum;ama sistemde bazı optimizasyonlara ihtiyacın var.Bunlardan birincisi ekran kartın;x800GTO2 tarzı bi vga bence daha iyi götürür seni.x1600 pro 6600GT ile kapışıyor fakat benchlerde x800GTO2 6800Gt'yi eziyor.(veya gs idi) İkincisi ise ramlerini dual alman.Yani tek 1024 yerine 2*512 al;çift kanal daha iyi performans verir;kingstonun cl 2,5 olanlarından al. Üçünücüsü optik sürücünü kesinlikle ilk olarak benq,bulamazsan nec al.Benq'nun üstünlüğü bilimsel bir araştırmayla burda ispatlandı...Sevgiler
Kesinlikle 1.Sistem...AMD forever ! Bu cümleleri her iki işlemciyi de kullanmış biri olarak yazıyorum.Kesinlikle Amd... +1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme