Şimdi Ara

2 sistem arasında kararsızım. Tavsiyenize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus Z170-P D3 - İ5-6600k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T3RMiN4T0R -- 10 Temmuz 2016; 10:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.çöp.
    1.de anakart gereksiz i5 6500 b150m bazooka alın

• O.c. yapmayı biliyorsanız z170 alın bilmiyorsanız b150 veya h110 olabilir

• T3RMiN4T0R T kullanıcısına yanıt
    Güncel olanı almanızı tavsiye ederim.
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Para yok o kadar
    Sadece 2 si arasında bir tercih yapıcam.
    Hangisi

• Yada fikrimi değiştirdim. Anakarta i5-6600k alıcam

• Çok saçma konuşuyosun para yok o kadar diyosun 6400e z170 anakart takmışsın şimdide 6600k alıcam diyosun dalga geçiyosun herhalde i5 6500 + bazooka senin aldığından ucuzdur be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Çok saçma konuşuyosun para yok o kadar diyosun 6400e z170 anakart takmışsın şimdide 6600k alıcam diyosun dalga geçiyosun herhalde i5 6500 + bazooka senin aldığından ucuzdur be

Açıkçası baştan o kadar düşünmemiştim. Yani demek istediğim kesenin ağzını açtım. Madem ki sistemi yenilicem ileriye dönük olsun istedim. Bu kadar ters cevap vermenize gerek yoktu iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: T3RMiN4T0R

quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Çok saçma konuşuyosun para yok o kadar diyosun 6400e z170 anakart takmışsın şimdide 6600k alıcam diyosun dalga geçiyosun herhalde i5 6500 + bazooka senin aldığından ucuzdur be

Açıkçası baştan o kadar düşünmemiştim. Yani demek istediğim kesenin ağzını açtım. Madem ki sistemi yenilicem ileriye dönük olsun istedim. Bu kadar ters cevap vermenize gerek yoktu iyi forumlar.

Yahu hayır madem bilmiyosun bu işleri adam akıllı tavsiye verene saygın olsun azcık o kadar bütçem yok diyene kadar ben zahmet edip yazmışım sende zahmet edip fiyatına baksaydın bu tartışmaya girmiyorduk şu an sana 6400 ve z170 ile mutluluklar

• quote:

Orijinalden alıntı: T3RMiN4T0R

Merhaba,öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım.

2 sistem arasında kararsızım ve birini alıcam 15-20 güne.
    Sistemler şöyle;

1. Seçenek

Asus Z170-P D3
    İntel Skylake i5-6400

Diğeri ise biraz eski

2. Seçenek

Gigabyte x58a-UD5 Rev 2.0
    İntel i7-960

Sorun 2. sistemin biraz eski olması ve aşşa yukarı fiyat farkı yok. 1. sistem yeni olmasından dolayı 1 adım önde. Ama hala karar veremedim. Yorumlarınızı bekliyorum, gerçekten benim için çok önemli yorumlarınız.

İlk sistemi için konuşursak İşlemciyi i56402p yap anakart olarak msi b150 gaming pro al yanında 78tlik mouse hediye gelio

2sistemin miladı dolmuş bulaşma

• naak98 kullanıcısına yanıt
    En iyisi durumu iyice izah ediyim.
    Şuanda askerim ben ve şafak 21. Biraz para biriktirdim anakart ve işlemci almak için. Parçaları 2. El alıcam garantili. 6400'ü uygun fiyata bulmuştum. Z170'e şimdilik takmayı düşünüyodum 6400'ü. İlerideyse 6600k alıp 6400'ü satarım diyodum. Anakarttan vazgeçmiyişimin nedeni sıfırını 250 tlye bulmam. Bana çok makul gelmişti, ama z serisine arkadaşın yaptığı yorum gibi 6400 takmanın anlamı yok. Overclock yapamıcam. İyice düşündüm ve dedim ki kendi kendime 6600k alıyım. Eve gidincede biraz destek alıcam ailemden. Durum bundan ibaret. Sizede hak vermiyo değilim. Konuda durumu açıklamadım sonuçta. Çok teşekkür ederim yorum için iyi forumlar. ☺

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.