Şimdi Ara

2 sistem tek cevap ' intel vs amd ' hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet forumdan edindiğim bilgi ve kendi düşünceme göre sistem kurdum 1.si amd fx 6300 ve bu kasa alınırsa upgrade edilmeden 5 sene her oyunu rahat oynatabilirmi 2.si intel g3258 ve upgrade edilebilir 1 2 sene standart ayarlarda her oyunu oynatsın ilerde işlemci upgrade yaparım .Sorum şu hangisini almalıyım ?
     2 sistem tek cevap ' intel vs amd ' hangisini almalıyım ? 2 sistem tek cevap ' intel vs amd ' hangisini almalıyım ?

• Amd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence intel i alın. Ilerinde soğutucu alıp 4.4 GHz civarına OC edip oyunlarda i5 işlemcilere yetişebilirsiniz. Unutmayın AMD alan bir daha AMD almıyor. Intel her zaman önde kalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttsdln

2 adet forumdan edindiğim bilgi ve kendi düşünceme göre sistem kurdum 1.si amd fx 6300 ve bu kasa alınırsa upgrade edilmeden 5 sene her oyunu rahat oynatabilirmi 2.si intel g3258 ve upgrade edilebilir 1 2 sene standart ayarlarda her oyunu oynatsın ilerde işlemci upgrade yaparım .Sorum şu hangisini almalıyım ?

Sistemi uzun süre kullanacaksan FX 6300 daha mantıklı olacaktır kardeşim.. Ayrıca bu kadar düşük bütçede SSD'nin pek önemi yok bana göre.. Hard diske ihtiyacın yoksa, SSD'ye vereceğin parayla daha sağlam bir PSU ve daha geniş, kaliteli bir kasa almanı tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

2 adet forumdan edindiğim bilgi ve kendi düşünceme göre sistem kurdum 1.si amd fx 6300 ve bu kasa alınırsa upgrade edilmeden 5 sene her oyunu rahat oynatabilirmi 2.si intel g3258 ve upgrade edilebilir 1 2 sene standart ayarlarda her oyunu oynatsın ilerde işlemci upgrade yaparım .Sorum şu hangisini almalıyım ?

Sistemi uzun süre kullanacaksan FX 6300 daha mantıklı olacaktır kardeşim.. Ayrıca bu kadar düşük bütçede SSD'nin pek önemi yok bana göre.. Hard diske ihtiyacın yoksa, SSD'ye vereceğin parayla daha sağlam bir PSU ve daha geniş, kaliteli bir kasa almanı tavsiye ederim..

SSD almazsam harddiske ihtiyacım olacak daha önce kullandıgım pclerden biliyorum depolama olarak 180 gb'ı aşmışlığım olmamıştır 120 gb bana yeter düzenli olarak kullanmadığım dosyaları siler dfrag yaparım ama illa ki ihtiyaç olursa buna 500gb yada 1tb hd ekleyebilirim.

• quote:

2 sistem tek cevap ' intel vs amd ' hangisini almalıyım ? 2 sistem tek cevap ' intel vs amd ' hangisini almalıyım ?

İntel sistem. Ama biraz daha sıkıp bu kartı tercih edin >http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-turboduo-gddr5-oc-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

• quote:

SSD almazsam harddiske ihtiyacım olacak daha önce kullandıgım pclerden biliyorum depolama olarak 180 gb'ı aşmışlığım olmamıştır 120 gb bana yeter düzenli olarak kullanmadığım dosyaları siler dfrag yaparım ama illa ki ihtiyaç olursa buna 500gb yada 1tb hd ekleyebilirim.

O zaman ya daha iyi bir model SSD tercih et, ya da 1 TB Seagate ya da WD Blue hard disk al kardeşim.. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikisi de cok guzel sistemler. Ben pek anlamam ama simdiden hayirli olsun.

• mrttsdln M kullanıcısına yanıt
    Ben bu sistemde fx6300 öneririm sonuçta onada oc yaparsın ama stok fanla zor tabi ama seneye i5 4590-4690 gibi cpular alcaksan intel ama cpuyu her türlü oc lemen lasım fx6300 ile karşılaştırmak istiosan i3 falan alcaksan iç intele yatırım yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 17 Eylül 2014; 11:02:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • amd sistemi bu ikisi arasinda tavsiye ederim

• Bu iki sisteme göre AMD li ilk tercihin olsun ama intel amd den her şeyiyle daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.