Şimdi Ara

2. Sistem Toplıyacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +Şuanda imzamda bulunan sistemi kullanıyorum ama malum bazen tek pc yetmiyor bir evde 2. bir pcde daha toplayacağım bütçesi 500 tl'ye kadar.Neler önerirsiniz?Oyun pcsi olucak.En son oyunları takılmadan oynamak istiyorum monitör çözünürlüğü de düşük zaten 1280x720 fln yada 1366x768.
    +Ayrıca imzamda bulunan ekran kartı çok sesli çalışıyor,bunun bir çözümü yokmudur?Harici olarak fan ne önerebilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cal.Imera -- 21 Mayıs 2011; 13:11:26 >

• imzanızdaki ekran kartı için msi afterburner programı ile fan profili oluşturabilirsiniz.

500 tl son çıkan oyunları takılmadan oynayacak kasa malasef yapamazsınız istediğiniz çözünürlükte belki 640*480de ya da 800*600 oynatır.
  • 2.el bişeyler yapabilirsiniz ama benim önerim 500liranız varsa ekran kartını sonraya bırakın..

2.el Phenom x4 yada athlonx4
    foxconn a7da-s yada benim anakartım gibi bişeyi 2.el alırsın
    2gb tek modul ddr3 ram
    samsung 500gb hdd
    güç kaynağınıda en düşük Highpower 500w gibi bişey al 2.el bişey bakabilirsin...

500liraya iyi bir sistem toplamak kolay değildir 2.el ile uğraşman gerekir..

illa 500liraya ekran kartıda dahil olacaktır dersen güç kaynağını sınırda alıp 2.el 4850 alabilirsin.
  • imzamdaki kartin markasi gigabyte yinede program ise yararmi brde en az kaca patlar kasmicak bi sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: andronevo

imzamdaki kartin markasi gigabyte yinede program ise yararmi brde en az kaca patlar kasmicak bi sistem

Kasmaycak ve oyunları iyi oynatacak monitör hariç 900-1000 tl civarı olur.Gigabyte olması fark etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: andronevo

+Şuanda imzamda bulunan sistemi kullanıyorum ama malum bazen tek pc yetmiyor bir evde 2. bir pcde daha toplayacağım bütçesi 500 tl'ye kadar.Neler önerirsiniz?Oyun pcsi olucak.En son oyunları takılmadan oynamak istiyorum monitör çözünürlüğü de düşük zaten 1280x720 fln yada 1366x768.
    +Ayrıca imzamda bulunan ekran kartı çok sesli çalışıyor,bunun bir çözümü yokmudur?Harici olarak fan ne önerebilirsiniz?

Son çıkan oyunarı 500 tl lik bilgisayarla nasıl onamayı düşnüüyorsunuz?
  • Msi afterburner programını indirdim ve fan en düşükte çalışıyor ama şaunki sesi baya fazla.Rüzgar sesi çok geliyor en düşükte bu sesle çalışıyor bu karta dan takılamazmı opsiyonel olarak başka bir fan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.