1-) Bu sniperlar`a bi cözüm var midir? Yani öyleleri varki pusuyor bir yere geliyor vuruyorsun ayni yerde yine pusuyor..Tam bölgeyi ele gecirecem herif vuruyor kafadan
2-) Bide diyelim ki ben saglikci olarak basladim oyuna ve biri vuruldu solda altta + isareti gözüküyor adamin yanina gidiyorum saglik paketi atmam gerekiyor galiba ya da ne biliyim bir saglikci olarak onu orda iyilestirmem gerekiyor.. Ama hangi tusla nasil yapilacak bi türlü anlamadim
Dipnot: MW2`de salise basi ölüp ölüp dirilmekten gina gelmisti BC2 iyi geldi helal olsun yapanlara
1-) Sniperlar için bir çözüm yok maalesef 2-) Sağ yön tuşu na basarak sağlık paketi atabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Gorkster
1-) Sniperlar için bir çözüm yok maalesef 2-) Sağ yön tuşu na basarak sağlık paketi atabilirsin
Sag yön tusuna basiyorum saglikci iken bisey cikmiyor .. Normalde tamirci olarak oynadigimda bi alet cikiyor saga basinca ama saglikci iken cikmiyor neyse bakariz saol :)
quote:
Orijinalden alıntı: yursey
quote:
Orijinalden alıntı: Gorkster
Sag yön tusuna basiyorum saglikci iken bisey cikmiyor .. Normalde tamirci olarak oynadigimda bi alet cikiyor saga basinca ama saglikci iken cikmiyor neyse bakariz saol :)