Şimdi Ara

2 Soru(n) Battlefield: Bad Company 2 Icin..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar MW2 sattim gecen BC2 aldim 1-2 gündür oynamaya calisiyorum online PS3`te yanliz ayar oldugum 2 sey var..

1-) Bu sniperlar`a bi cözüm var midir? Yani öyleleri varki pusuyor bir yere geliyor vuruyorsun ayni yerde yine pusuyor..Tam bölgeyi ele gecirecem herif vuruyor kafadan

2-) Bide diyelim ki ben saglikci olarak basladim oyuna ve biri vuruldu solda altta + isareti gözüküyor adamin yanina gidiyorum saglik paketi atmam gerekiyor galiba ya da ne biliyim bir saglikci olarak onu orda iyilestirmem gerekiyor.. Ama hangi tusla nasil yapilacak bi türlü anlamadim

Dipnot: MW2`de salise basi ölüp ölüp dirilmekten gina gelmisti BC2 iyi geldi helal olsun yapanlara

• 1-) Sniperlar için bir çözüm yok maalesef
    2-) Sağ yön tuşu na basarak sağlık paketi atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkster

1-) Sniperlar için bir çözüm yok maalesef

Sag yön tusuna basiyorum saglikci iken bisey cikmiyor .. Normalde tamirci olarak oynadigimda bi alet cikiyor saga basinca ama saglikci iken cikmiyor neyse bakariz saol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yursey

quote:

Orijinalden alıntı: Gorkster

1-) Sniperlar için bir çözüm yok maalesef

Sag yön tusuna basiyorum saglikci iken bisey cikmiyor .. Normalde tamirci olarak oynadigimda bi alet cikiyor saga basinca ama saglikci iken cikmiyor neyse bakariz saol :)

Belki de sağlık paketini daha açmamışsındır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Island 2 [PC - ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.