Şimdi Ara

2 sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.si F klavye Türkçe arıyorum ve tuşları rahat basan ve ergonomik istiyorum. Q olanlarından bir yerde 3 boyutlu gibi bir tane görmüştüm, bir tane de dalga şekli verilmiş kıvrılmış bir klavye. Bunların kullanımı nasıl, rahat mı?

2.si de internetten elektronik eşya alabileceğim en sorunsuz siteler hangileridir, isimleri nedir? Kargoya kapıda ödeme yapmayı düşünüyorum, hangilerinde bu var ve nelere dikkat etmem gerek? Doğal olarak sorunsuz derken anlaştıkları kargo firmalarını da kastediyorum.

Zaman ayırdığınız için teşekkürler..

• 1. dijitalcenter.com da Keysonic Flexible diye bir klavye gördüm. Üstüne çay dök, su dök, sorun değil. Yıkayabiliyorsun ve baya elastik ve kullanışlı bir klavye fiyatıda yaklaşık 29$ dı. Tavsiye ederim

2. Pcdepo.com kapıdan ödeme sistemi kullanıyor. Kullandıkları kargo ise ups. UPS Kargo nun Kalitesini anlatmaya gerek varmı bilmem. Başka bildiğim kapıdan ödeme yapabileceğin şirket yok sanırım.

Kolay gelsin...
  • eyvallah da, o dediğin klavye dc'de yok veya ben göremedim marka falan doğru intrnet siteleri var ama acaba başka bir sitede falan görmüş olabilir misin?
  • evet pcdepo.com un yaptığı cok guzel bır uygulama paketın kapına gelıyor odemenı yapıp paketını teslım alıyorsun

quote:

Orjinalden alıntı: oguzates

1. dijitalcenter.com da Keysonic Flexible diye bir klavye gördüm. Üstüne çay dök, su dök, sorun değil. Yıkayabiliyorsun ve baya elastik ve kullanışlı bir klavye fiyatıda yaklaşık 29$ dı. Tavsiye ederim

2. Pcdepo.com kapıdan ödeme sistemi kullanıyor. Kullandıkları kargo ise ups. UPS Kargo nun Kalitesini anlatmaya gerek varmı bilmem. Başka bildiğim kapıdan ödeme yapabileceğin şirket yok sanırım.

Kolay gelsin...
  • pcdepo çok iyi bi sistem yapıyor ozaman kapına kadar gelio aldığın ürün kargo personeli ile açarsın kargoyu eğer gözle görünen bi hata olursa kargoyu kabul etmessin olay bu olur en azından taşınan kargo sigortalıdır.
  • mantıklı kredı kartı numaram ınternet sıtelerınde gezmek zorunda degıl
  • klavye hakkında sana fazla tavısyede bulunamda bence int alısverıs ıcın en ıyı sıtewww.hepsiburada.com benım bı abı adam evını duzdu her sekılde adamlar 12 aya vadesız taksıt yapıolar daha snra kapıda odersen sana %4 ınıdırım heeeeeee eğer bıde e-kolay kullanıcısıysan sana bı %4 ındıırım daha yapıolar bence sen enb ıyısımı hepsiburada dan alısverıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birileri pcdepo piyasadan %10 daha ucuz demişti. 75 milyon liranın üzerinde de kargo parası ödemiyormuşsun. Gerçi başka birisi de ödediğini söylemişti. Aslı astarı nedir anlamadım tam olarak. Ama hepsiburda-kapıda + e-kolay toplam %8 indirim anlamına geliyor.

Pcdeponun piyasadan ne kadar ucuz olduğu ve kargo ücretlendirmesi hakkında tatmin edici bir şey öğrendikten sonra artık hepsiburdanın anlaşmalı olduğu kargo firmasına göre karar vermek en iyisi herhalde. Çünkü hepsiburdadan daha doğrusu aracı kargo firmasından şikyet eden çok adam duydum.
  • pcdepo.com da ne sıparıs verırsen sıparısı verırken nekadar odıyecegını goruyorsun kargoyu onlar oduyorlar yanı kargo kapına geldıgınde suprızle karsılasmıyorsun durust adamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.