Şimdi Ara

Fitness a başlayalı 1.5 ay oldu sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, öncelikle yaşım 23, kilom 71, boy da 175 Skinny fat bir bireyim. 2 3 tane sorum var merak ediyorum.

**1.5 aydır fitness yapıyorum haftada 4 gün spora gidebiliyorum. İlk 15 gün full body yaptım sonra ppl ye geçtim fakat 4 gün gidebildiğim için pplnin saçma olduğunu düşündüm ve tekrar fullbodye döndüm şuan fullbody çalışıyorum sizce farklı bir programa geçmelimiyim?

** Supplement almak istiyorum, antremanlarda kas kütlem düşük olduğu için çok zorlanıyorum sizce creatin mi almalıyım yoksa pre workout mu ?

(creatin alacaksam genetik saç dökülmem var sorun olur mu?)

** Bu sorular haricinde kesinlikle şunu yap veya yapma dediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz teşekkürler.

• 4 gün gidiyorsan upper lower çalışman daha iyi olur. Veya göğüs-biceps, sırt-triceps, omuz, bacak sistemi de olur. Keratin kullanabilirsin. Ben Bayadır kullanıyorum. Saç dökülmem yok. Kullanmadan önceki aynı seviyede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• onurhanoo O kullanıcısına yanıt
    Bir programdan verim alman için minimum 6 hafta çalışılması öneriliyor. Ben 15 ay f.body yapmıştım. Verim almam durunca ppl çalışmaya başladım. Verim aldığın sürece program değiştirmeye gerek yok bence.

Supplement olmazsa olmaz değil ama kreatin kas gelişimi konusunda kanıtlanmış en net supp. Bana kalırsa çinko ve d vit. Takviyesi de çok önemli.

İdmanlarda yorulma durumun kondisyon kaynaklı olabilir, yetersiz beslenme/dinlenme olabilir. Psikolojik olarak zor bir dönem olabilir. Beslenmeyi karb. Olarak arttırıp en az 8 saat uyuduğundan eminsen ağırlıklarını ve set/tekrar sayılarını ayarlaman gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.