Şimdi Ara

2 soruma yanıt arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1::12volt 400 watt dc 3500 d/d motoro bağlı 1/16 redüksionu var reduksıon tanbura baglı motoru sürücüylen kullanıoyoruz koruma amaçlıda 30 amper sigorta var motoru çalıştırıyoruz tanbur donuyor yanlız tanburu elle tutup zorlayınca motor duruyor ınıltılı bır ses çıkarıyor ama tork kalmıyor normalde elle zorlayınca motorun sigorta atması gerekıyor ama sigorta atmıyor burada arazalı olan nedır acaba akümü mototrmu sürücümü akü şarj ediyorum dolunca motoru çalıştırıyorum

2.. 12v 60 bir akü şarj olunca akünü kendi üzerindeki yeşil gösterge göstermiyor aküyü sallayınca gözüküyor ama normalde durunca göstermıyor bu durum normalmıdır

• akfa arkadaşım sorularını cevaplamaya çalışayım önce ikinci soru: akü şarj göstergesinin göstermemesi akü sıvısının seviyesi düşük olduğundandır biraz saf su ilavesi ile gösterecektir.
    birinci soru ise: 400 vatt lık 12 voltluk bir motorun tam güçte 32 amperlik akım çeker kaldıki zorlamada hemen sigorta atması lazım o zaman tek sorun akünde o kadar amperi sağlayamıyor bence akünü değiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicsihir

akfa arkadaşım sorularını cevaplamaya çalışayım önce ikinci soru: akü şarj göstergesinin göstermemesi akü sıvısının seviyesi düşük olduğundandır biraz saf su ilavesi ile gösterecektir.
    birinci soru ise: 400 vatt lık 12 voltluk bir motorun tam güçte 32 amperlik akım çeker kaldıki zorlamada hemen sigorta atması lazım o zaman tek sorun akünde o kadar amperi sağlayamıyor bence akünü değiştir

+1 veya motorun 400 w değildir yani üzerinde yazan deferyanlıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicsihir

akfa arkadaşım sorularını cevaplamaya çalışayım önce ikinci soru: akü şarj göstergesinin göstermemesi akü sıvısının seviyesi düşük olduğundandır biraz saf su ilavesi ile gösterecektir.

aküyü daha yeni anladım üç dört kere şarj ettim tam bakımsız bir akü bu aküler tam bakımsız olmasına ragmen saf su ilave edlirmi birde aküyü ölçüyorum 20 volt gösteriyor bu normalmi bi aküm daha var onda yeşil gösterge var ölçüyorum 12 .30 volt gösteriyor ama motoru çalıştırmıyor bunun içindebilgilendirrirsen sevınırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.