Şimdi Ara

[color=#3300FF]2 SS 1 YORUM !!![/color] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lol kendini nelerle avutuon bu oyunu bilenler burda sana baska tarafıyla gulerken l2kingsden carpmaya calıstıgın ve basardıgın 3-5 playerın donate yapıo ve yaptırtmaya baslatıgın icin mutlu oluyorsun

/

cry
  • quote:

Orjinalden alıntı: ownc

BÜYÜK LİDERLER HALKLARINI DİNLESELERDİ GÜÇLÜ DEVLETLER OLUŞMAZDI. BEN HEP DİYORUM BİZ YÖNETİCİYİZ SİZ OYUNCU BİZİM İŞLERİMİZ WAR SİZİN AYLAKLIK EDİCEK BOL ZAMANINIZ. KONUŞUP DURUYOSUNUZ AMA NEDENSE İŞE YARAMIYO BENİM OYUNCULARIM GENE BENDE OYNUYO GENE DONATE YAPIYO BEN GENE PARAMI **** GENE PARAMI YİYORUM. SİZ İSE ANCA BURDA YORUM YAPIP DURUYOSUNUZ. DÜNYADA ŞU AN EN GEÇERLİ ŞEY PARA NE YAZİKKİ BENDE WAR SİZDE YOK ;) HEMDE BU KADAR UGRAŞMANIZA RAGMEN SERVER HALA DONATE DÖNDÜRÜYO.

yaw kardeşim madem burdaki muhabbetler boş millet boş iş yapıyo sen cebini dolduruyorsun, ne işin var burada, defol git demezlermi sana kardeşim? madem önemi yok neden başlık açıyorsun. konuştukça rezil oluyorsun be kardeşim ayıp denen birşey var. konuyla alakam olmamasına rağmen sinirim tavan yaptı sana ya. ne yüzsüzmüşsün sen.

• quote:

BÜYÜK LİDERLER HALKLARINI DİNLESELERDİ GÜÇLÜ DEVLETLER OLUŞMAZDI. BEN HEP DİYORUM BİZ YÖNETİCİYİZ SİZ OYUNCU BİZİM İŞLERİMİZ WAR SİZİN AYLAKLIK EDİCEK BOL ZAMANINIZ.

ben konuya yabanciyim ama sen oyuncularla ilgili boyle dusunuyorsan onlarin sirtindan para kazanmak tek amacin ve serverda oynayan insanlarin aylak zaman olduren kisiler olarak goruyorsan yazik sana....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi1ReD -- 19 Temmuz 2008; 17:20:07 >
  • Ya kendi o kadar rezil duruma düstüki artık ne yaptığının farkında bile değil..Moruk artık konusma konustukca batıyorsum eyw. de git kendi yoluna serverinena bak artık ne yapıosan kayırmacamı,adına ne deniyorsa..
    Senin buradakilere boy ölçüşecek kadar cürmün yok bunu anla..!
    Ulan bizde zamanında server kurduk biyerlere geldik bizde bilmiyorduk l2yi o kadar ama bükemediğin eli öpeceksin o kadar..
    YOLUN ACIK OLSUN INS..SERVERIN IYI YERLERE GELIRDE UTANDIRIRSIN BIZI
  • quote:

BÜYÜK LİDERLER HALKLARINI DİNLESELERDİ GÜÇLÜ DEVLETLER OLUŞMAZDI. BEN HEP DİYORUM BİZ YÖNETİCİYİZ SİZ OYUNCU BİZİM İŞLERİMİZ WAR SİZİN AYLAKLIK EDİCEK BOL ZAMANINIZ. KONUŞUP DURUYOSUNUZ AMA NEDENSE İŞE YARAMIYO BENİM OYUNCULARIM GENE BENDE OYNUYO GENE DONATE YAPIYO BEN GENE PARAMI **** GENE PARAMI YİYORUM. SİZ İSE ANCA BURDA YORUM YAPIP DURUYOSUNUZ. DÜNYADA ŞU AN EN GEÇERLİ ŞEY PARA NE YAZİKKİ BENDE WAR SİZDE YOK ;) HEMDE BU KADAR UGRAŞMANIZA RAGMEN SERVER HALA DONATE DÖNDÜRÜYO.

Hocam eger gercekten boyle dusunuyosan burda ne ısın var git knight oyna gercı bole dusunen adama o bıle bı gomlek buyuk bence ayıp valla cok ayıp dogustan mı gm ıdın sen player olmadan gm mı oldun sımdı nasıl arkadasların hakkında bu tarz konusabılıosun mesajın tamamen genellemedır sana kpcaman YUHH diorum

• quote:

bebelere emzik bebelere baloonnn !!

Atatürkte büyük bir liderdi ama o halkını hep dinledi... Diktatör olanlar ancak halklarını dinlemez kendi kfalarına göre hareket ederler... ve unutmaki her diktatörün bir gün başı muhakkak kesilir Ve sizin kaleminiz çoktan kırıldı daha gelip burda mahale karıları gibi lak lak yapma ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 19 Temmuz 2008; 21:51:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

quote:

bebelere emzik bebelere baloonnn !!

Atatürkte büyük bir liderdi ama o halkını hep dinledi... Diktatör olanlar ancak halklarını dinlemez kendi kfalarına göre hareket ederler... ve unutmaki her diktatörün bir gün başı muhakkak kesilir Ve sizin kaleminiz çoktan kırıldı daha gelip burda daha mahale karıları gibi lak lak yapma ...

DeseCrate, meslek ne acaba ?
    Kalem kırmak tabirini kullanmışsın da, acaba meslektaş mıyız dedim :)

• quote:

Bir yerde çalışmıyorum kardeşim :):) Senin meslek ne merak ettim şimdi ? :)
  • quote:

BEN HEP DİYORUM BİZ YÖNETİCİYİZ SİZ OYUNCU BİZİM İŞLERİMİZ WAR SİZİN AYLAKLIK EDİCEK BOL ZAMANINIZ......OYUNCULARIM GENE BENDE OYNUYO GENE DONATE YAPIYO BEN GENE PARAMI **** GENE PARAMI YİYORUM...DÜNYADA ŞU AN EN GEÇERLİ ŞEY PARA NE YAZİKKİ BENDE WAR SİZDE YOK ;) HEMDE BU KADAR UGRAŞMANIZA RAGMEN SERVER HALA DONATE DÖNDÜRÜYO.

Owunc bence yazma buraya artik...Player olmasa sen bir hiçsin tek basina kendini yonetirsin anca sen player a muhtacsin bunu unutma...bu arada ii sükse yaptin herkes ismini ezberledi takdir ettim reklamin iisi kotusu olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkcbck -- 19 Temmuz 2008; 23:56:14 >
  • quote:

quote:

Serbest meslek kardeş :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Camelity

quote:

quote:

İkinizde vadicisiniz sanirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitx

quote:

Orjinalden alıntı: Camelity

quote:

quote:

İkinizde vadicisiniz sanirim.

:D:D: Aynn Vadi 4 Ever

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.