Şimdi Ara

[color=#3300FF]2 SS 1 YORUM !!![/color]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ISTE ICLERINDEN BIRININ GERCEK SOZLERI VE ITIRAFLARI

http://img514.imageshack.us/img514/5167/ste2ez0.jpg

http://img375.imageshack.us/img375/3744/steer1.jpg

KENDİ İÇLERİNDEN BİRİSİ BUNLARI SÖYLÜYOR BENİM UYDURMAM DEGİL KARARI SİZ WERİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ownc -- 19 Temmuz 2008; 12:55:11 >

• GEcmis olsun Size Otesi yoku
  • lan dündük ben videoyu yaptıktan sonra romanspartanı sebebsiz yere jaile alıyorsun aksam bana burak diyor oglum benide jaile aldılar diyor videoyu yayınlama lutfen diyor bende romanspartanında basını yakmamak icin seni cagırıyorum msn e madem videoyu yayınlamıcam charların banını ac diyorum herkes adam gibi (kastım kimse kimseye karısmıcak muhattap olmucak herkes oyununa bakcak manasında soyledim ki bu da o yazıda vardır ) isine bakcak dedim burda senin karın serverının omru biraz daha uzadı bende biraz daha oynadım cunku serverında o kadar noob varki dalga gecmesi guzel oluodu

herneyse ewt burak burda da gm olcaktı ama ben le iso olduk az sövmediydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

lan dündük ben videoyu yaptıktan sonra romanspartanı sebebsiz yere jaile alıyorsun aksam bana burak diyor oglum benide jaile aldılar diyor videoyu yayınlama lutfen diyor bende romanspartanında basını yakmamak icin seni cagırıyorum msn e madem videoyu yayınlamıcam charların banını ac diyorum herkes adam gibi (kastım kimse kimseye karısmıcak muhattap olmucak herkes oyununa bakcak manasında soyledim ki bu da o yazıda vardır ) isine bakcak dedim burda senin karın serverının omru biraz daha uzadı bende biraz daha oynadım cunku serverında o kadar noob varki dalga gecmesi guzel oluodu

herneyse ewt burak burda da gm olcaktı ama ben le iso olduk az sövmediydi
    ben susarım ss ler anlatıyor herşeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ownc

ben susarım ss ler anlatıyor herşeyi

Alıntıları Göster
    ss lerin anlatıgını ben tercume ettim ustune yorum yapmazsan topic icinde patlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

GEcmis olsun Size Otesi yoku
    quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

bi sey anladiysam arab olayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L2-Efsane

quote:

Alıntıları Göster
    "lol ilk bandan sonra bizi geri alın diyor" muhahahauhauha :D:D:D koptum eger romanspartanı jaile almasaydın alma sebebide bu senin arkadasların sende biseyler yapmısındır die jaile alıo xD ben ondan konustum yoksa pekte tın deil sonucta banlandıgım servera yapabilecegim en kotu sey elimdeyken nie o servera doneyim

ilk kez bi serverın gm i elinden ne gelebilir bize ne yapabilirsin dedi onun serverında gm oldum helpergm yanlıs olmasın hala bu adam gecip karsıma konusuosa kendine saygısı var mı ki $a$ılır xD

ingilizcesinin yapıp youtubea vercektim ama lineageturk.com serverın ismi bilmiyorum ustume giderlerse yaparım daha 12 gunum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 19 Temmuz 2008; 13:05:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L2-Efsane

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: L2-Efsane

quote:

Olacagi olmus adamlari 1 Soyunup disarda kosmadiklari kaldi Adamlar Kapak oldu
    Banladiklari adam gm Ne is yaw

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: L2-Efsane

quote:

Olacagi olmus adamlari 1 Soyunup disarda kosmadiklari kaldi Adamlar Kapak oldu
    Banladiklari adam gm Ne is yaw

Alıntıları Göster
    ss ler herşeyi anlatıyo can larım kendi arkadaşı bile böle diyosa bunların nasıl adam olduk ları ortada işte ; malak gibi dolanır dururlar

• quote:

ss ler herşeyi anlatıyo can larım kendi arkadaşı bile böle diyosa bunların nasıl adam olduk ları ortada işte ; malak gibi dolanır dururlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ownc

Kendini Teselli Et

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ownc

Kendini Teselli Et

Alıntıları Göster
    La owunc cok salak adamsin hepsi planli işler olm mahrifet qibi koymusun bide oraya sen milleti jaile cekerken ben jaile qelip itemlerini alıodum adamların bosuna laf etmiyecem sana itemler bende tabi konusacam o kadar itemi sana yedirirmiyim çakalllll SS teki fotomda şekil cıkmıs ha

yanlız bilmediqin bişi war ben o yazıyı Redflag veya suwari icin deqil LadyFox Banladıqın zmn yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMaNSPaRTaN -- 19 Temmuz 2008; 14:15:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

La owunc cok salak adamsin hepsi planli işler olm mahrifet qibi koymusun bide oraya sen milleti jaile cekerken ben jaile qelip itemlerini alıodum adamların bosuna laf etmiyecem sana itemler bende tabi konusacam o kadar itemi sana yedirirmiyim çakalllll SS teki fotomda şekil cıkmıs ha

yanlız bilmediqin bişi war ben o yazıyı Redflag veya suwari icin deqil LadyFox Banladıqın zmn yazdım

Alıntıları Göster
    tabi tabi konu belli orda kimin için yazdıgında. ayrıca ordaki çogul ekleride 1 den fazla kişiyi anlatır tek kişiyi degil. ah canlarım benim yedirtmediginiz itemler gene gitti gene gitti geçin bu işleri. sölediklerinize önce kendiniz inanın ;)

• quote:

tabi tabi konu belli orda kimin için yazdıgında. ayrıca ordaki çogul ekleride 1 den fazla kişiyi anlatır tek kişiyi degil. ah canlarım benim yedirtmediginiz itemler gene gitti gene gitti geçin bu işleri. sölediklerinize önce kendiniz inanın ;)

Alıntıları Göster
    tmm ownc böle avuk kendini izin verioruz

Msn adresimide Sİl len ordan reklam yapma adresimi qir servera baium kes tek başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMaNSPaRTaN -- 19 Temmuz 2008; 14:25:14 >

• quote:

Alıntıları Göster
    bak sana ne gostercem siz suwari jailden cıkarttıgınızda ustunde neler vardı
    o kadar acemisiniz ki jailden cıkarttıgınız adamin itemlerini bile kontrol etmionuz neyse iyi yanıma denk geldinizde geri verdim yoksa o chara hic girmez o itemleri gene saklar siegede kullanırdım (yapmadıgım sey deil )

• quote:

bak sana ne gostercem siz suwari jailden cıkarttıgınızda ustunde neler vardı
    o kadar acemisiniz ki jailden cıkarttıgınız adamin itemlerini bile kontrol etmionuz neyse iyi yanıma denk geldinizde geri verdim yoksa o chara hic girmez o itemleri gene saklar siegede kullanırdım (yapmadıgım sey deil )

Alıntıları Göster
    bana qelipte itemleri nerde die sorduqun zamanı unuttu herhalde bilmiyodu ki bendeydi

• quote:

bana qelipte itemleri nerde die sorduqun zamanı unuttu herhalde bilmiyodu ki bendeydi

Alıntıları Göster
    olum bizde ne itemler var bunlar 129030912309sene dusunseler bulamazlar o ... da neler var bunlar uyur anca

• quote:

olum bizde ne itemler var bunlar 129030912309sene dusunseler bulamazlar o ... da neler var bunlar uyur anca

Alıntıları Göster
    Ovunc benim charla qirde bi bankasına bak bakim neler qorecen
  • quote:

Ovunc benim charla qirde bi bankasına bak bakim neler qorecen

Alıntıları Göster
    Övünç 2nci ss te yaptığın yorumun acizliğinin farkındasındır umarım. adamlar sizi belgeleyerek kesin ve ne kanıtlarla rezil etti, senin şu yaptığın komik cidden. yazık ya bükemediğin bileği öpeceksin be kardeşim. nedir bu zeytinyağı olma merakı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

Övünç 2nci ss te yaptığın yorumun acizliğinin farkındasındır umarım. adamlar sizi belgeleyerek kesin ve ne kanıtlarla rezil etti, senin şu yaptığın komik cidden. yazık ya bükemediğin bileği öpeceksin be kardeşim. nedir bu zeytinyağı olma merakı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

bu sese kulak ver ovnc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMaNSPaRTaN -- 19 Temmuz 2008; 14:45:55 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

bu sese kulak ver ovnc

Alıntıları Göster
    BÜYÜK LİDERLER HALKLARINI DİNLESELERDİ GÜÇLÜ DEVLETLER OLUŞMAZDI. BEN HEP DİYORUM BİZ YÖNETİCİYİZ SİZ OYUNCU BİZİM İŞLERİMİZ WAR SİZİN AYLAKLIK EDİCEK BOL ZAMANINIZ. KONUŞUP DURUYOSUNUZ AMA NEDENSE İŞE YARAMIYO BENİM OYUNCULARIM GENE BENDE OYNUYO GENE DONATE YAPIYO BEN GENE PARAMI KAZANIYORUM GENE PARAMI YİYORUM. SİZ İSE ANCA BURDA YORUM YAPIP DURUYOSUNUZ. DÜNYADA ŞU AN EN GEÇERLİ ŞEY PARA NE YAZİKKİ BENDE WAR SİZDE YOK ;) HEMDE BU KADAR UGRAŞMANIZA RAGMEN SERVER HALA DONATE DÖNDÜRÜYO.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.