Şimdi Ara

2 ssd arasında kaldım 1tb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yazma hızında değişiklik var sadece bende farkı gözle göreceğimi sanmıyorum fakat bu m2 ssd ile yoğun şekilde oyun oynayacağım
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Tamam iste, oyunlariniz storage cihazinda durur, 256 olan sadece os icin kullanilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    OYUN İÇİN SAMSUNGUN QLC SSDSİNİ YAPTILAR. İOPS DEĞERİ BELLİ DEĞERDE OLMASI YETİYOR OYUN YADA DOSYA AÇMAK İÇİN. GERİ KALAN UÇUK YAZMA OKUMA HIZLARI SENİN HİÇ İŞİNE YARAMAZ. SENİN ARAŞTIRMAN GEREKN UZUN ÖMÜRLÜK VE DAYANANIKLILIK.
  • işte hocam ikisi arasında tercih yapıcam ikiside iyi m2 ler gibi görünüyor.Zaten anakartımda m2 ssd soğutucu blok var.Samsung çok ısınmıyor mesela görünüşe göre xpg de öyle xpg okuma yazma da bir adım önde görünüyor
    samsungu al. benim sana önerim 860qvo yada 860 evo alman gereksiz para verme. oyun yükleyeceksen. erişim süresi hdd ile msata ssd arasındaki fark , msata nvme arsındaki fark gibi değil. hdd hallice ssdye geçmen yetrli. boşa para harcama o parayı daha büyük kapasiteli almak daha mantıklı
  • Samsung daha kaliteli ama adata da iyi fiyat farkına göre karar var az bir fark varsa Samsung al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Sistemim de Xpg 8200 ün 256 lık modeli var 33 derece üzerisini gördüğüne şahitlik etmedim bu ürünler neye göre 70 80 e kadar çıkmış anlamak güç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    belli bir kopyalama işleminde yada benchmarkla test ediyorlarda, xpg 8200 ve 8200 pro da sıkıntı olmaması lazım.

samimiyetle rahatsız etmek için yazmıyorum yanlız adata s40g nin controller'ı Realtek RTS5762, sx 8200 pro nun Silicon Motion SM2262EN yani ikisi tamamen farklı ssdler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 27 Ocak 2020; 0:33:12 >
    hocam 1470 liraya 1tb samsung evo plus modelini aldım ssd nin baya bir para verdim umarım hayırlı olur uzun zamandır biriktiriyordum ssd için.
    hayırlısı olsun
    saolasın hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.