Şimdi Ara

2 ssd arasında kaldım 1tb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adata XPG SX8200 Pro 1tb
    Samsung 970 Evo NVMe 1TB

Bu iki model arasında kaldım.Hali hazırda sistemimin kurulu olduğu 256 gb lık samsung 970 evo ssd mevcut.Hdd den kurtulmak için 1tb model bakıyorum.Anakartımda msi x470 pro carbon ac modeli.

1 tb olanı 2 ye bölmek zorunda kalacağım format atarken tek başına herşeyi c yapıp yüklersem bayağı yavaşlar sanıyorum

• İlk yazdigin xpg yi kullaniyorum gayet memnunum ayrica aralarinda fiyat farki vardi ben alirken gerek gormedim acikcasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 26 Ocak 2020; 10:37:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe sıkıntın yoksa Samnsung tabi ki.
  • Samsung daha uzun kullanım ömrü sunar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alacağın model bu olsun XPG S40G Rgb 2 1100 TL ve 1200 TL arası değişken bir fiyata sahiptir. s50 modeli daha iyidir oda 1900-2000 tl ye bulunabilir.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    yok hocam bütçe sıkıntım o kadar para verdikten sonra samsung alabilirim ama ne fark var aralarında çözemedim
  • Diğer firmalar kötü demiyorum ama Samsung gerçekten beceriyor bu işi, bütçe sıkıntısı yok ise alınası marka, sağlamlık olarak kendini kanıtlamış ürünleri var, aldım sorun yaşadım diyenler illa çıkar ama tek tük yani.

Kampanyalı diye ucuz fiyata James Donkey M2 SSD aldım üstünde 1 MB bile önemli verimi bırakmıyorum çünkü çok problem yaşayan ve arızalanan bir marka, gerçi 3 yıl birebir değişim garantisi var diye aldım şu anlık bir sorun yok ama insan tereddüt etmiyor değil.

Neyi bölmek zorundasın hocam o kısmı biraz açar mısın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dayanıklılık bakımından

adata xpg sx8200 pro 1 tb'ın 640 tbw yazma ömrü var.
    samsung 970 evo ve 970 evo plus 1 tb'ın 600 tbw yazma ömrü var.

testten bir bölüm oyun yükleme süresi. kısa olan daha iyi.

970 evo plus'ı bilemem ama review'in çoğu kısmında sx 8200 pro 970 evo dan önde

ayrıca ısınma bilgisi bakımından şu review sonucunuda yönlendireyim belki yardımı dokunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 26 Ocak 2020; 15:22:32 >

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    sıcaklık durumu nedir hocam boşta veya kullanımda ?
  • samsung dına çıkma gerekirse msata 860 evo al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

sıcaklık durumu nedir hocam boşta veya kullanımda ?
    Sicaklik degerlerine bakicak bir hiz duşüşü çıksaydı yaptigim testlerde bakardim ama yaniltmadi hic o yuzden bakmadim. Altta yazan arkadadin m sata hizlarindan haberi olmadigi icin boş keseden sallamış m sata 550mb okuyo maksimim bu alet 3500 aynı sınıf degil 860 evo ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    rgb li modelde ısınma sorunu var diye duydum hocam malesef
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    bütçe sıkıntım yok hocam
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    üstad anladığım kadarıyla fp olarak sx8200 daha iyi fakat bu ssd nin sıcaklık değerlerini göremedim testlerde.Şuan hali hazırda sistemimde takılı olan 970 evo 256 gb olanın hızlarıda şu şekilde

2 ssd arasında kaldım 1tb 1 tb model aldığımda bu elimdeki 256 gb olan modeli 2. m2 portuna kaydırıp sadece depolama amaçlı kullanıcam.Zaten harici bir hdd ye yedekleme yapıyorum foto video pc de barındırmıyorum

• Elindeki 970 evo os disk olarak kalsa, alacagin da storage olsa olmaz mi?

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Tom's Hardware
    Adata XPG SX8200 Pro Review: Go Pro on a Budget
    https://www.tomshardware.com/reviews/adata-xpg-sx8200-pro-ssd,5955-5.html

bir test daha burda 970 pro ile rekabete girmiş... bu model f/p olarak çok iyi.

ısınma olarak net kıyaslamasını bulamadım ancak şunu diyebilirim yakın çevrem bundan 7 tane aldı birinde sorun çıkmadı.

• eAkman E kullanıcısına yanıt
    baktığımda 1 tb modeller hız konusunda bundan iyi görünüyor o yüzden böyle düşünüyorum
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    adam hddten kurtulmak için diypr 500 gb 860 evo ve 500gb 970 pro m var. pc açılış, oyun, günlük kullanımda fark göremiyorum. o hızlar ne kadar süre ısınmadan sabit verebildiği önemli. sürekli dosya aktarım işi yoksa hiç bir fark yaratmıyor.
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Atla deve degil ki.
    Kullandiginiz cihaz zaten hizli, hissedilir bir degisiklik olmayacagini dusunuyorum. Tabi cihazi is makinesi olarak kullanmiyorsaniz.

• 2 ssd arasında kaldım 1tb

sisteme yakışmıyor hocam bu hdd birde garip garip sesler çıkartıyor 7. yılını doldurdu.Ben şimdi alacağım m2 ssd ile yoğun şekilde oyun oynayacağım için ince eleyip sık dokuyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.