Şimdi Ara

^2 TAKASÇILAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim birsürü premli charlarım var ama sıkıldım benimle aynı düşünen varsa charları takas edebiliriz ...

charlarım: Turb0Low3r mertbaba2222 _G_u_N_z 'dır.
    (45lwl+3 set) (54 lwl +2 set) (61 lwl+yeni 40 lwl armor set)

Benimle iletişim kurmak için: canberk.20@hotmail.com

S_A_Y_G_I_L_A_R

İsterseniz gizli sorulu istersenizde TAKAS !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turb0Low3r -- 11 Mayıs 2008; 12:54:18 >

• ben senle takas edebilirim ama premli falan bir charım yok istersen alabilirimde senden satın fiyat belirlersen... msn berkay_32ryan@hot....
  • Turbolov3r Selimin nicki deilmiydi
    Not:Konu Sapmasın devam edin ii takaslar
  • zzz adam resmen selimin nickini calmıs ÖZENTİ !!
  • beyler ben İSA = yani OnlineKO charımı en kısa surede +60 bir kız charla takas etmek ıstıyorum . . . !
    Charın gizli sorusu war sıfresı war . . . herşeyi mevcut ! sadece gerçekten guvenebileceğım ve iyi bir kafa kafaya takas etmek ıstıyorum !!!
  • İsa charlar nasıl iyi bir kafa kafaya takas edilior.bizi biraz aydınlatabilirmisin
  • selimin nicklerde Meşhur oldu geçen gün GunzP de TheKinQ'i kullanıodu bi türk şimdi TurboLow3R kullanıolar
    Not:İsa konuyu saptırma xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: newherochu

selimin nicklerde Meşhur oldu geçen gün GunzP de TheKinQ'i kullanıodu bi türk şimdi TurboLow3R kullanıolar
    Not:İsa konuyu saptırma xD

Onların cogu ben değilim ya ben yazarım nick artık tek bi nick kullanmıyom oyunlarda bi ijjide kaldı char Turb0Lov3r diye o kadar + ben bu arkadaşı gördüm ya XGunzdan sanırım, Orda da sormuştum o değil arkadasım koydu nicki demişti
  • sakın charı kimseye werme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaberk -- 11 Mayıs 2008; 12:48:21 >
  • _G_u_N_z 'u sakın kimseye werme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaberk -- 11 Mayıs 2008; 12:48:42 >
  • 2 dk evvel ki mesajını gördüm arkadaşım, Terbiyeni takınmanı rica ediyorum ;)
    Her ne olursa olsun küfürün yasak olduğu bi yerde gelip böyle konusmak ayıp diil mi?
  • Arkadaşlar LÜTFEN konuyu saptırmayalım- Ben bu Turb0Low3r nickini de SEVGİLİM uğruna kendim düşünerek buldum

EMEĞE SAYGI
  • CHARLARI SAHİPLENECEK yada CHARI BEN KASARIM DİYEN VARSA canberk.20@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turb0Low3r -- 11 Mayıs 2008; 13:03:15 >
  • bn sahipleniyorum beleş verirmisin ,
    Bide geçenlerde gördüm millet bişi yapıomuş heralde charın id pw veriolar mış lobbyde millet charı sahipleniomuş sora birden tak id mi pw mi ne deiştiriyolarmış beleş kastırıyolarmış xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turb0Low3r

Arkadaşlar LÜTFEN konuyu saptırmayalım- Ben bu Turb0Low3r nickini de SEVGİLİM uğruna kendim düşünerek buldum

EMEĞE SAYGI

emin misin kendin buldugundan sakası bile kötü arkadaşım iştersen yalan konusmayalım, Turbo Loverin gelme Kökeni ne?

Kısaca anlatıyım, Benim nicklerimi bilen bilir IGunzdan da var Turb0Lov3r diye charım(Orda yan, Asıl Pa¡KiLL£R)
    Her neyse Painkiller ve Turbo Lover her 2side Judas Priest grubunun 2 farklı şarkısının adıdır, Öyle gelip ben buldum zart zurt demekle sizin olmaz kapiş?

• ağrı kesici güzel nick selo değiştirme.
    Salla bide özenti çok.
    JrChesta die charım vardır bilir bazıları.Adamı vs de alıyorum,2dk sonra SrChesta die char açıp hack açıo sonra JrChesta'yım dio...
    Gunz'da şunu anladım.Türklere güvenme...
  • kardeş kusura bakma ama a.q kendi charını kendin kassana banada diyosun senın charın sıfresını ver kasayım diye :S AÇ kendin 1 tane char hep onu oyna :S
  • Ben mi dedim şifreni ver ben kasıyım diye?...
    Ben şifre dağıttım dostum ver kasıyım demedim bilmiyorum ne kadar tanıyorsun ya da tanımıyorsun beni, yoksa bana dedin demedin..
    Ama sana şunu diyim, Başkasının charını kasmama nedenim su olur en basta, Nick ve İmaj.. Nick önemlidir cünkü öle nickler varki adamı görünce Kro diyosun (g yerine q fln gibi -KinQ Kingden gelen bişey deil özel bi anlamı var, kendini ingilizce bilen sanan krolardan biri diilim-)

Bana göre tek char kasmanın anlamı da YOK en azından Gunz gibi bi oyun için :)
  • BURDA HARBİ TAKAS EDECEKLER VARSA char sayısı çoğaldı 48 lwl adı:BerKK bu charda görücüye çıkmıştır.Ayrıca bu chara G coin bonusu gelmiştir 3 gün sonra belli miktarda g coin yüklenecektir.

SAYGILAR

^2 TAKASÇILAR BURAYA

• Size charlarımı GÖSTEREYİM !!!

İLK OLARAK 18 lwl ama 3 seti olan charımı :DonTouch

daha 2 set var !!!

^2 TAKASÇILAR BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turb0Low3r -- 13 Mayıs 2008; 21:48:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.