Bildirim
2 TANE SISTEM!!!WINDOWS 7 VE WINDOWS 7 LOADER XE??
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Windows 7 DVD'si ile sistemi DVD'den boot edersin ve kurulum ekranında sistemleri silip temiz bir kurulum yapabilirsin. Ne varsa sil kurulum ekranında ve karşında sadece mevcut HDD'yi gör ve ona kur Windows 7'i. -
windows 7= İlk Kurulan sistem
windows 7= İlk Kurulan ın Crack lenmiş hali.
Yedek vs Alırken Dikkat Ediniz ;) -
Original windows 7 varsa aynı pc'ye istediğin sayıda boot edilecek windows 7 kurabilirsin. Cracklı windows 7'e ne gerek var ki!!!
edit : imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 20 Şubat 2012; 16:08:37 > -
Peki dostum dedigin gibi yaparsam D de gidicek, D de bi suru belge var, silinmesini istemiyorum, nasil bi cozum bulabiliriz??? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
Windows 7 DVD'si ile sistemi DVD'den boot edersin ve kurulum ekranında sistemleri silip temiz bir kurulum yapabilirsin. Ne varsa sil kurulum ekranında ve karşında sadece mevcut HDD'yi gör ve ona kur Windows 7'i.
Peki dostum dedigin gibi yaparsam D de gidicek, D de bi suru belge var, silinmesini istemiyorum, nasil bi cozum bulabiliriz??? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartalizma
quote:
Windows 7 DVD'si ile sistemi DVD'den boot edersin ve kurulum ekranında sistemleri silip temiz bir kurulum yapabilirsin. Ne varsa sil kurulum ekranında ve karşında sadece mevcut HDD'yi gör ve ona kur Windows 7'i.
Peki dostum dedigin gibi yaparsam D de gidicek, D de bi suru belge var, silinmesini istemiyorum, nasil bi cozum bulabiliriz???
Öncelikle HDD'de ki verileri harici bir HDD'ye veya DVD'ye yedekle sonra format at. En sağlıklısı bu yönde olur. :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kartalizma
quote:
Peki dostum dedigin gibi yaparsam D de gidicek, D de bi suru belge var, silinmesini istemiyorum, nasil bi cozum bulabiliriz???
Öncelikle HDD'de ki verileri harici bir HDD'ye veya DVD'ye yedekle sonra format at. En sağlıklısı bu yönde olur. :)
dostum d deki belgelerim 150 gb civari :)), mevcut harici HDD olmadigina gore 40 tane DVD mi gerekir :), tesekkurler..
-
PC kullanıcı isen elbet elinde harici bir HDD bulunması şart. At HDD'ye verileri sonra temiz bir Windows 7 kur rahat et. Ben öyle yapıyorum. PC'de kullandığım herşeyin yedeği harici HDD'de mevcut bulunuyor. ^_^ -
quote:
PC kullanıcı isen elbet elinde harici bir HDD bulunması şart. At HDD'ye verileri sonra temiz bir Windows 7 kur rahat et. Ben öyle yapıyorum. PC'de kullandığım herşeyin yedeği harici HDD'de mevcut bulunuyor. ^_^
laptopta yapicam dediklerimi dostum..saolasin.. -
Bu arada güncel ve çalışan bir loader bul aktivasyon için. Nette doğru çalışanlardan bolca var. Sonra istersen Windows güncellemelerinide yüklersin. Kolay gelsin. -
Aktivasyon için loader bulmana gerek yok bence. Laptopmuş hem; BIOS'u modlayıp bir tane HP COMPAQ key yaz gitsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X