Şimdi Ara

2 tane windows açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynı bilgisayarda aynı anda 2 tane işletim sistemi açmak istiyorum, ama yaptığım aramalrda 2 tane harddisk gerekliliği veya 2 tane işletim sisteminin kurulu olması gerektiği çıktı karşıma, hatırladığım kadarıyla windows içinden pencere şeklinde ikinci windows açma olanağı sağlayan bi program vardı adını hatırlayan varmıdır acaba

• Microsoft Virtual PC.

• sağol hocam, hızır acil yardım diye bu denir valla, 9 dakikada ilk cevap geldi bile
  • Burası DH.
  • ama sanırım bu program hazır kurulu olan başka bir işletim sisteminin olmasını gerektiriyor, çünkü şu aşamada takılıyor:
    ya da ben bi yerde yanlış yaptım

2 tane windows açma
  • Yok, bu programda sanki gerçekten bir makine varmış gibi işletim sistemini sanal makinenin içine kuruyorsun. Yani o programla oluşturduğun sanal makinenin içine işletim sistemi kurman gerekiyor. Malum işletim sistemi olmadan makine bir işe yaramaz. Bu programın yaptığı sanal bir makine oluşturmak sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

Yok, bu programda sanki gerçekten bir makine varmış gibi işletim sistemini sanal makinenin içine kuruyorsun. Yani o programla oluşturduğun sanal makinenin içine işletim sistemi kurman gerekiyor. Malum işletim sistemi olmadan makine bir işe yaramaz. Bu programın yaptığı sanal bir makine oluşturmak sadece.

Cok dogru, bunun gibi tum VM (Virutal Machine) programlari da bu sekilde calisir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    cs 1.6 tam ekran olmuyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımlarınız için tşk ama küçük bi sorunum daha var; ben programı kurdum içinde sistemi kurdum (xp sp2) ama ekran kartını benim ekran kartı olarak değilde kendi kafasına göre (S3 Trio 32/64) diye ayarlamış ve asıl ekran kartının driver'ını yüklemeye çalıştığımda hata veriyor.
    konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulbroker -- 25 Aralık 2008; 23:26:19 >
  • kendi ekr. kartınızı sanal makinada kullanmazsınız, dolayısı ile soft mode olarak sanal bir ekr. kartı kurar siteme ve onu kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.