Bildirim
2 TB 2.5 HDD için en uygun fiyat
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yapıkredi kartım vardı, öyle olunca 10 lira daha verdim. Bir de gidip gelme masrafı... İnternette o fiyata kargo ücretsiz Passport var almayı düşünen varsa, ben beklemek istemedim aldım. -
Almak isteyenlere tavsiye ederim ben aldım fiyat şu an için herhalde en iyisidir.
http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbu6y0020bbk-eesn-2,5-2tb-elements-se-usb30--usb20-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=66190
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinefilm -- 23 Eylül 2013; 23:52:52 > -
Dua edin ben dün aldım 330 liradan, yoksa siz daha zor görürdünüz bu fiyatları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 24 Eylül 2013; 0:50:36 > -
Veri yoğunluğunun artması ile usb 3.0 üzerinden ne kadar hız alabiliyorsunuz?Hız nakımından da avantajı var mı?Crystal disk mark ile ölçüm yapıp koyma imkanınız varsa çok iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 24 Eylül 2013; 12:47:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X