Şimdi Ara

2 Tb Seagate Expansion 325 TL ( %25 Carrefour Card indirimiyle) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
7.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanuc kullanıcısına yanıt
    hangi bulut sistemini kullanıyorsunuz free olanları siliyorlar diğerleri de haliyle pahalı.
  • Adiiiii. Seagate. En güzel anılarımı elimden aldı.🤬

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar için genelde Google Fotoğraflar, diğer türlü belge vs. için Google Drive kullanıyorum.
  • Nacizane tavsiyem yedeklerinizi en az 2 farklı harddiskte tutun.Fazladan vereceğiniz bir harddisk parası kaybettikleriniz yanında hiçbirşey. Proğramlar, filmler vb. bir şekil de bulunuyor ama resim , video ve kişisel dosyalarınızın dönüşü yok..
    Bir kaç çeşit ücretli veya ücretsiz yazılım ile bir kısmını kurtarabiliyorsunuz o kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

Seagate ye güvenip içine veri koyacağıma bir defter alıp 0101001 diye yazarım daha iyi.
    Kahkaha attım

• 355GTS kullanıcısına yanıt
    Alali 1senede bozuldu barracoda serisi hdd. Wd boue vardi yillardir bir tane bad sector yok. Türkiye ithalatcisi da sorun yok diye yolluyor geri. Thh verdim direkt daha da almam servisi bile yok.

• Bu seride zamanla yazma hızı düşüyor 3 kere garantiden değiştirdim hd tune ile bakınca unknown atribute değeri zamanla artıyor ve diskin belli yerlerinde hız inanılmaz düşüyor kesinlikle önermiyorum bu seriyi wd alın

• alamayan varsa aldığım fiyata ankarada elden teslim ederim.
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    komiklik: 10
    gerçeklik: 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

alamayan varsa aldığım fiyata ankarada elden teslim ederim.
    Hocam Ankara'da nerede vardı acaba ? Hangi magazada

• Verilerinize önem veriyorsanız daha güvenli bir hdd bakın derim. 2017 sonunda bu modeli almıştım, garantisi bittikten 3-4 ay sonra bozuldu, oda önemli değil yılların önemli verileri uçup gitti, şimdi 4tb Toshiba Canvio bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 28 Nisan 2020; 14:4:36 >
  • arkadaşlar bir sorum var . 320gb maxtor 2.5 inch taşınabilir diskim var . alalı 15 sene falan olmuştur . içinde bir sürü eski resmimim olduğu arşivim var . senede bir kere falan bakıyorum .

Bu cihazların durduğu yerde zamanla bozulma ihtimali var mıdır ?
  • Seagate iyidir, aldığım kaçıncı hdd, hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar
    2 Tb Seagate Expansion 325 TL ( %25 Carrefour Card indirimiyle)

• Seagate sabit diskler elektrik kesintilerinde kafa atıyor. Canım yandı, almam bir daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aç Seagate alacak parası yok boş yorum yapmış. Bende nazar değmesin tam 13 senedir kullandığım adaptörlü 1 TB var hiç bir sorun yaşamadım.

• Alanlar hangi modeli aldı, kalınlığı kaç mm? (plaka olayı)
  • bu markanın taşınabilir hdd sini kullandum backup plus slim olan model, 2 sefer bozuldu her ikisinde de değiştirdiler bu bana 15 yıllık kişisel arşivimin yok olmasına neden oldu en iyi hdd bence samsung üstüne hdd yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.