Şimdi Ara

2 Tb Seagate Expansion 325 TL ( %25 Carrefour Card indirimiyle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
3
Favori
7.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carrefour mağazasında tesadüfen gördüm %25 Carrefour Card indirimi ile birlikte 325 TL ye aldım.

Fiyat çok iyi geldi.
    İhtiyacı olan kaçırmasın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 2009 model Seagate One Touch var bende Allah'a şükür sıkıntı olmadı hiç, PC'de seagate var henüz hiç sıkıntı çıkmadı, çok önceden 2007 yılındaki PC'deki hdd de seagate di ve haala evin bi köşesinde duruyor senelerdin hiç açmadım ama sırf size inat açıp onuda kontrol edicem.

Siz kaç tane kullandınız kaçı sıkıntı çıkarttı?
    Öncelikle paylaşım için teşekkürler.

Hocam o değil de ben Seagate i araştırırken sayenizde şu ürüne denk geldim;
    https://www.hepsiburada.com/wd-my-passport-2tb-2-5-usb-3-0-mavi-backup-tasinabilir-disk-wdbs4b0020bbl-wesn-p-HBV0000022Q3W?magaza=Hepsiburada

399 TL alet, 50 TL Visa indirimi ve 25 TL kişisel indirimle birleştirdim, üstüne Denizbonus'tan yüzde 10 bonus geldi, 293 TL'ye kadar indi.

Evet ürünle alakası yok, indirimler herkeste olmayabilir diye ayrı başlık açmıyorum ama ürünle ilgilenen olursa Çek Satış tan çek alıp değerlendirebilir.

Selamlar...
  • Hangi mağazasında gördünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agentneo -- 15 Nisan 2020; 6:38:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul/Bahçelievler/Yayla
    2 adet vardı birini ben aldım.
  • Çok çok iyi fiyat. İhtiyacım yok ama görsem dayanamaz alırdım
  • Seagate ye güvenip içine veri koyacağıma bir defter alıp 0101001 diye yazarım daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

Seagate ye güvenip içine veri koyacağıma bir defter alıp 0101001 diye yazarım daha iyi.
    2009 model Seagate One Touch var bende Allah'a şükür sıkıntı olmadı hiç, PC'de seagate var henüz hiç sıkıntı çıkmadı, çok önceden 2007 yılındaki PC'deki hdd de seagate di ve haala evin bi köşesinde duruyor senelerdin hiç açmadım ama sırf size inat açıp onuda kontrol edicem.

Siz kaç tane kullandınız kaçı sıkıntı çıkarttı?
  • 3.5 mu yoksa 2.5 inç mi göremedim onu.

Zamanında benim de bi Seagate diskim bozulmuştu, yeni serilerde sorun yoktur belki ama o zamanlarda ben de soğudum, hep wd kullandım o zamandan beri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle paylaşım için teşekkürler.

399 TL alet, 50 TL Visa indirimi ve 25 TL kişisel indirimle birleştirdim, üstüne Denizbonus'tan yüzde 10 bonus geldi, 293 TL'ye kadar indi.

Evet ürünle alakası yok, indirimler herkeste olmayabilir diye ayrı başlık açmıyorum ama ürünle ilgilenen olursa Çek Satış tan çek alıp değerlendirebilir.

Selamlar...

• 355GTS kullanıcısına yanıt
    2015 te aldığım backup plus’ı hala problemsiz kullanıyorum. Siz hangi üründe problem yaşamıştınız? Diski yenilemek istiyorum yetmiyor artık yine Seagate bakıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Öncelikle paylaşım için teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/wd-my-passport-2tb-2-5-usb-3-0-mavi-backup-tasinabilir-disk-wdbs4b0020bbl-wesn-p-HBV0000022Q3W?magaza=Hepsiburada

Selamlar...
    Kişisel indirim hangi hesaplara geldi acaba?

• realistspary kullanıcısına yanıt
    aldığınız hdd çok iyi..orta - üst seviye bir model. güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathematician0

Kişisel indirim hangi hesaplara geldi acaba?

Alıntıları Göster
    Geçen ay kart kaydetmek için bir hesap açmıştım da o hesaba gelmiş.
    Hatta bu şekilde 2 hesap açmıştım 2 sine de gelmiş 150/25 şeklindeydi indirim.
  • yaklaşık 7 yıllık seagate harddiskim var 1.5TB lık hala çalışıyor.
  • rainmanstern R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Xbox One X e ek yapmak için aldım ama bakalım belki başka amaca da hizmet edebilir.
  • Seagate yıllardır 3-4 adet kullanıyorum, hatta tek kullandığım marka diyebilirim. WD Toshiba falan kullandım ama diskler gitti. Seagate 1 kere problem çıkardı diski sıfırlamak zorunda kaldım. (Büyük ihtimal güvenli kaldırmadan çekmekten) .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

Seagate ye güvenip içine veri koyacağıma bir defter alıp 0101001 diye yazarım daha iyi.
    Boş bir yorum olmuş. İyi fırsat. İhtiyacı olan kaçırmasın.

• realistspary kullanıcısına yanıt
    iki hafta önce aynısının siyahını aldım 399 a indirimler ile 338 liraya geldi. usb 3.0 portundan telefonu yedekledim.

ortalama 110mb/s ile aktarım yaptı. arada tıkır tıkır ses geliyor içinden o da normal. WD programı indirip giriş şifresi koyabiliyorsun diske. bu özelliği güzel.

• Bende zamanında aldım bi kere yeremi ne düştü koca hardisk çöp oldu dikkat edin Seagate olması lazım yanlış hatırlamıyorsam eger

• 1 TB'lık Seagate harddiskimin, bilgisayarımın kenarına hafifçe tıklaması sonucu içerisindeki mekanik zımbırtı bozuldu. Haliyle harddisk ve içerisinde bulunan verilerim de çöp olmuş oldu. Bakın yere düşme değil bilgisayarımın kenarına hafifçe çarptı, takıp çalıştırmak istediğim zaman ise dıt dıt diye bir ses geliyor sonrasında hiçbir tepki yok... Bu olaydan sonra mekanik disklere olan güvenim sıfırlandı artık bulut sistemine geçtim, en azından önemli belgelerimi, fotoğraflarımı buluta yüklüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanuc -- 18 Nisan 2020; 1:11:53 >
  • Sabit diskler içerisinde motor barındırdığından hassastırlar.

Düşme açısı ve şans faktörü ile çabuk bozulabiliyorlar. WD'nin my passport serisi diğerlerinden 1 tık daha iyi.

100'e yakın yedekleme cihazı kurup bazılarını 7/24 çalıştırdığım için boş yorum değildir. Bazı modeller nas cihazı gibi 7/24 çalıştığı halde 4 yıldır bozulmadı. Seagate de oldu wd de. Şans gerçekten etkili.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.