|
Bildirim
|
Seagate ye güvenip içine veri koyacağıma bir defter alıp 0101001 diye yazarım daha iyi.
|
2009 model Seagate One Touch var bende Allah'a şükür sıkıntı olmadı hiç, PC'de seagate var henüz hiç sıkıntı çıkmadı, çok önceden 2007 yılındaki PC'deki hdd de seagate di ve haala evin bi köşesinde duruyor senelerdin hiç açmadım ama sırf size inat açıp onuda kontrol edicem.
Siz kaç tane kullandınız kaçı sıkıntı çıkarttı? |
Boş bir yorum olmuş. İyi fırsat. İhtiyacı olan kaçırmasın.
|
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Hocam o değil de ben Seagate i araştırırken sayenizde şu ürüne denk geldim; https://www.hepsiburada.com/wd-my-passport-2tb-2-5-usb-3-0-mavi-backup-tasinabilir-disk-wdbs4b0020bbl-wesn-p-HBV0000022Q3W?magaza=Hepsiburada 399 TL alet, 50 TL Visa indirimi ve 25 TL kişisel indirimle birleştirdim, üstüne Denizbonus'tan yüzde 10 bonus geldi, 293 TL'ye kadar indi. Evet ürünle alakası yok, indirimler herkeste olmayabilir diye ayrı başlık açmıyorum ama ürünle ilgilenen olursa Çek Satış tan çek alıp değerlendirebilir. Selamlar... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agentneo -- 15 Nisan 2020; 6:38:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanuc -- 18 Nisan 2020; 1:11:53 > |
|