Şimdi Ara

2 TELEFON AMA HANGİSİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 900 TL bütçem var. Ya Casper Via v8c (899 TL) alacağım ya da General Mobile Discovery 2+ (ay sonunda çıkacak sanırsam fiyatı 900 TL civarında)

General Mobile da sıkıntılar duyuyorum alan kişilerden. dokunmatığı falan pek iyi değilmiş. ekranı zoom yaparken titreme falan oluyormuş. Casperı da pek alan yok açıkçası zaten yeni çıktı daha telefon 1 ekimde. herkes markadan dolayı önyargılı düşünüyor. Sizce hangisini almalıyım?

• İkisinide alma Zenfone 5-6,Moto G al.Pişman olursun bunları alırsan
  • Ikiside cinde yapilan kalitesiz modeller bende discovery magduruyum bi Allahin kulu bi fanboy bana discovery anlatmasin,uzak dur dostum bunlardan
  • 2 side iyi değiller özellikle discovery hiç tavsiye edilmiyor bence biraz daha farklı çeşitler bul
  • Ikisinede para kaptirma abidik gubudik cihazlardansa gidip adam akilli bir cihaz alin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Ikisinede para kaptirma abidik gubudik cihazlardansa gidip adam akilli bir cihaz alin.
    madem 900 tl bütçen var git bi Samsung Galaxy S4 Mini al derim
  • zenfone al daha iyi
  • quote:

Ikisinede para kaptirma abidik gubudik cihazlardansa gidip adam akilli bir cihaz alin.

Sony nin hangi cihazını onerirsin arkadaşa 😃
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrass34

quote:

Sony nin hangi cihazını onerirsin arkadaşa 😃

Alıntıları Göster
    moto g al
  • ultrass34 U kullanıcısına yanıt
    Az ekleme imkani varsa Z tabiki 900kusure indi hala zimba gibi cihaz..

Xperia sp fiyatina gore en iyi sony cihazi 1.7ghz islemci z deki gpu adreno320 ve 2370 batarya tas gibi kasa 800e kadar indi m2 den ustun oyun onemli ise sp.

Daha yeni model olsun kamerasi sp den iyi olsun denilirse xperia M2..
  • quote:

Az ekleme imkani varsa Z tabiki 900kusure indi hala zimba gibi cihaz..

Xperia sp fiyatina gore en iyi sony cihazi 1.7ghz islemci z deki gpu adreno320 ve 2370 batarya tas gibi kasa 800e kadar indi m2 den ustun oyun onemli ise sp.

Daha yeni model olsun kamerasi sp den iyi olsun denilirse xperia M2..

Çok merak ediyorum hiç sony kullandinmi
  • ultrass34 U kullanıcısına yanıt
    Bir onceki telefonum xperia sp idi,ayrica satmadim hala elimde esime verdim kullaniyor,yine daha oncesinde xperia miro kullandim.
  • quote:

Bir onceki telefonum xperia sp idi,ayrica satmadim hala elimde esime verdim kullaniyor,yine daha oncesinde xperia miro kullandim.

Yani şu her telefon tavsiyesi konusunda herkeze israrla onerdigin z2 yi hiç kullanmadin oylemi
  • Moto G daha iyi bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Moto G daha iyi bir seçim olur.
    Zaten herkes moto g diyor bu aralar ama ben kasasını sevmiyorum onunda :) kasa ilk önce gelir bende telefon için casper da kasasını çok güzel yapmış istediğim özellikleride karşılıyor nasıl sıkıntı yaşarım ki bana 2-3 sene dayansa yeter sonra amiral gemisi alabilirim. yarın teknosa da inceleyeceğim bi casperi başka alternatif yok ki bu iki sinden başka 900 tlya fiyatıda cıkartamıyorum en üste bu maksimum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secrets

Zaten herkes moto g diyor bu aralar ama ben kasasını sevmiyorum onunda :) kasa ilk önce gelir bende telefon için casper da kasasını çok güzel yapmış istediğim özellikleride karşılıyor nasıl sıkıntı yaşarım ki bana 2-3 sene dayansa yeter sonra amiral gemisi alabilirim. yarın teknosa da inceleyeceğim bi casperi başka alternatif yok ki bu iki sinden başka 900 tlya fiyatıda cıkartamıyorum en üste bu maksimum.

Alıntıları Göster
    6 ay sonra çöp olacak casper a 900 lira verilir mi aga?

biz söyleyelim de sonra kafanı taşlara vurma

• secrets S kullanıcısına yanıt
    moto g önerenlerin büyük çoğunluğu moto g kullananlar. "bizim telefonumuz süper, fakirliğimizden almadık" demeye getiriyorlar bir nevi.

moto g dediğin telefon, geçen yıl çıkmış, 1.2ghz 1gb ramli gayet çöp bir telefon. ona 700 tl vereceğine gider daha 3 aylık 1.6ghz 2gb ramli zenfone 5 alırsın. moto g nin zamanı geçti.
  • quote:

Arkadaşlar 900 TL bütçem var. Ya Casper Via v8c (899 TL) alacağım ya da General Mobile Discovery 2+ (ay sonunda çıkacak sanırsam fiyatı 900 TL civarında)

General Mobile da sıkıntılar duyuyorum alan kişilerden. dokunmatığı falan pek iyi değilmiş. ekranı zoom yaparken titreme falan oluyormuş. Casperı da pek alan yok açıkçası zaten yeni çıktı daha telefon 1 ekimde. herkes markadan dolayı önyargılı düşünüyor. Sizce hangisini almalıyım?

Ben 19 Ekim'de aldım Via V8c.
    Ben ilk değerlendirmemi "Casper VIA V8c" adlı konunun ilk sayfasında yaptım incelemeni öneririm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_98408295/f_//tm.htm#98408295

Aynı senin gibi ya Discovery 2 alacaktım ya da V8c. +32GB SD kart olduğu için V8c aldım ama D2'nin daha iyi olduğu özellikler var.
    Casper'a Teknosa'da bakmışsındır kasa çok iyi malzeme de iyi Discovery'den geçiş yaptım bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperd82 -- 22 Ekim 2014; 14:10:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

Arkadaşlar 900 TL bütçem var. Ya Casper Via v8c (899 TL) alacağım ya da General Mobile Discovery 2+ (ay sonunda çıkacak sanırsam fiyatı 900 TL civarında)

Ben 19 Ekim'de aldım Via V8c.
    Ben ilk değerlendirmemi "Casper VIA V8c" adlı konunun ilk sayfasında yaptım incelemeni öneririm.

Aynı senin gibi ya Discovery 2 alacaktım ya da V8c. +32GB SD kart olduğu için V8c aldım ama D2'nin daha iyi olduğu özellikler var.
    Casper'a Teknosa'da bakmışsındır kasa çok iyi malzeme de iyi Discovery'den geçiş yaptım bu arada...
    quote:

Orijinalden alynty: alperd82

quote:

Orijinalden alynty: secrets

Arkada?lar 900 TL bütçem var. Ya Casper Via v8c (899 TL) alaca?ym ya da General Mobile Discovery 2+ (ay sonunda çykacak sanyrsam fiyaty 900 TL civarynda)

General Mobile da sykyntylar duyuyorum alan ki?ilerden. dokunmaty?y falan pek iyi de?ilmi?. ekrany zoom yaparken titreme falan oluyormu?. Caspery da pek alan yok açykçasy zaten yeni çykty daha telefon 1 ekimde. herkes markadan dolayy önyargyly dü?ünüyor. Sizce hangisini almalyyym?

Ben 19 Ekim'de aldym Via V8c.
    Ben ilk de?erlendirmemi "Casper VIA V8c" adly konunun ilk sayfasynda yaptym incelemeni öneririm.

Ayny senin gibi ya Discovery 2 alacaktym ya da V8c. +32GB SD kart oldu?u için V8c aldym ama D2'nin daha iyi oldu?u özellikler var.
    Casper'a Teknosa'da bakmy?syndyr kasa çok iyi malzeme de iyi Discovery'den geçi? yaptym bu arada...

te?ekkurler yorumunu okudum linkten. evet casper diye ço?u ki?i önyargyly davranyyor. çünkü bilgisayar markasy ve bilgisayarlary da çok iyi de?il kullanmy? biri olarak söylüyorum. telefonunu bilemiycem ama denemek lazym. Bu via v8c nyn kasasy gerçekten ho? yapylmy?. özellikleride benim için yeterli. GMD 2 + bu ay sonuna kadar cykarsa inceleyip ikisinden birine karar vercem. yoksa via v8c almayy dü?ünüyorum. bu arada 1 hafta sonra falan v8c ile ilgili deneyimini anlatrsan sevinirim. Bilgi sahibi oluruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

6 ay sonra çöp olacak casper a 900 lira verilir mi aga?

biz söyleyelim de sonra kafanı taşlara vurma

"Çöp" nedir Allah aşkına açıklar mısın?
    Ne olacak 6 ay sonra telefon çalışmayacak mı yani?
    Araştırdım gittim inceledim şuan bu Fiyata daha iyisi yok.
    Elimde gören soruyor süper telefon bu ne diye, üstüne Sony stiker yapıştırsam aynı telefona 1400 TL verirler.
    Sitelere baktım birkaç kişi yorumlara girmiş her telefona Çöp yazmış çıkmış KULLANMADIĞI HALDE ağız birliği mi var hepsi aynı kişiler mi nedir anladım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.