Bildirim
2 telefon arasında kaldım yardım edın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: erselboz
Htc One M7 ve Samsung S4 arasında kaldım. Sizce hangısı ? Samsung taraftarı degılım ama hala kararsızım
tabiki m7 ama z1e de bakmanızı öneririm -
M7 tokatlar geçer, ama Z1,G2 ve Nexus 5 daha da iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi gene fazla secenek arasında kararsız kaldım ya bı yardım edın nexus 5ın hafızası sadece 16 gb mı :( -
quote:
Abi gene fazla secenek arasında kararsız kaldım ya bı yardım edın nexus 5ın hafızası sadece 16 gb mı :(
Evet 16,32 lik ulkemizde yok.G2'nin 32 GB var.
sağolasın hocam note3 e donus yaptım ben bu sefer kesın enıstemın genpadan ındırımı varmıs calıstıgı sırketle alakalı bısı 1.300tlye gelıcek buyuk ıhtımal enıstemden haber beklıyorum. -
quote:
sağolasın hocam note3 e donus yaptım ben bu sefer kesın enıstemın genpadan ındırımı varmıs calıstıgı sırketle alakalı bısı 1.300tlye gelıcek buyuk ıhtımal enıstemden haber beklıyorum.
1300'e Note u 3 gayet iyi alınır hocam.
En manti kişi nötr 3
Pardon note 3
M7 çok daha iyi.
Htc Alın Hocam -
HTC One aldım hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X