Şimdi Ara

2.Telefon olarak Samsung X210 & YENİ Alternatifler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beklentılerım:
    + Tamamen uzun pil ömrü ki fazla konusabıleyım.
    + Rahat Mesajlaşma olanagı ki cok mesajlasılabılsın
    + Pratık kullanım.
    + iyat / Performans ı ıyı olsun bu telefonu buldum
    + Avantaj olarak radio su da var.
    + İnceliği ufaklıgı ve tipi çok şekil duruyor ve hafifte 2.telefon ıcın ıdeal dıye dusunuyorum.
    Sızınde goruslerınızı almak ıstedım.

SAMSUNG X210
    KDV Dahil 238,63 YTL

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=16048&productid=telcepsamx210#tablnk

Bazı Yorumlar ise şöyle:

Samsung her segmentte kaliteli.
    Bir kaç gün önce başka bir yerden aldım fakat fiaytı hepsiburada.com da daha uygun. özellikle taksitler çok avantajlı. Bu telefonu sadece telefon görüşmesi yapmak için aldım. kapaklı telefonlar bayan telefonudur şeklindeki düşünceyi de bu telefonla aklımdan sildim. Gerçekten elime alıralmaz kapağının altında yatan SAMSUNG kalitesini farkedeceksiniz. Menüler benim gibi ilkkez samung kullanan biri için bile gayet rahat. 1 gün sonra herşeye hakim oluyorsunuz, alışıyorsunuz. Yalnız ses kalitesi beni pek tatmin etmedi ama olsun bu fiyata bu olsa gerek,ilkkez 500 ytlnin altında telefon aldım (telefona para harcamak artık gözüme geliyor). bunu yanı sıra çok fazla meodi seçeneğide yok, ki zaten eksikliğini hissetmiyorum. Dedim ya, telefon telefon olsun diye aldım. Siyah renk çok şık, küçük, kullanışlı. Radyasunu hala denemedim çünkü hevesim yok ve kullanmam öyle özellikleri.
    Bir telefonda telefon harici özellikler arıyorsanız bu ürün sizi memnun etmez, fakat telefonu amacında kullanmak isterseniz, konuşurken sesi biraz abilerine göre zayıf kalıyor bunu da çok takmazsanız(ki ben takmıyorum), bu fiyata SAMSUNG kalitesi gayet iyi derim. Aslında tam hediyelik bir telefon bakın derim.

Alo demek için en ideali
    Sadece arama yapmak ve mesajlaşmak için piyasadaki en ideal telefon olduğunu düşünüyorum. Öncelikle çok hafif ve küçük boyutlarda olması çok iyi. Varlığıyla yokluğu belli değil. Ben gri renkli olanını aldım ve görüntüsünün çok karizmatik olduğunu söyleyebilirim. Eğer kamera ve diğer multimedya özelliklerini aramıyorsanız bu telefonu tavsiye ederim. Telefonun radyosu da çok iyi. Küçük boyutlarına rağmen tuş takımı oldukça güzel oluşturulmuş. Bu sayede mesaj yazarken hiç sorun yaşamıyorsunuz. Tek sorunu içinde yüklü olan melodileri. Bu sorunu da kızıl ötesi yardımıyla bilgisayara bağlayıp yeni melodiler yükleyerek çözebilirsiniz.

Özellikler performanslı çalışmıyor...
    Bu ürünü ilk çıktığı gün aldım. Hafif oluşu ve menü hızı çok iyi ancak bence eksik tarafları daha fazla. Benim bu telefonu almamın nedeni radyolu olması ve kızılötesi olmasıydı. Bu özellikler benim için yeterli geliyordu ancak telefonun radyosu çok tiz ses çıkarıyor son ses dinlemek istediğinizde kulağınızı tırmalıyor bu nedenle radyosundan memnun değilim. Ayrıca kızılötesi ile veri almak mümkün değil. Farklı telefonlardan ve bilgisayardan veri almaya çalıştım ne resim ne de melodi almak mümkün olmadı. Ayrıca Samsungların genelinde olduğunu öğrendiğim zil sesi ve titeşimin aynı anda çalışmaması bence büyük eksiklik. Önce titreşim çalışıyor 3 kez titreştikten sonra melodiye geçiyor telefon.

Sizlere sorum 200ytl yi hakedıyormu ? Yoksa farklı alternatıf varmı ?
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 13 Aralık 2006; 0:49:22 >

• Dostum bu telefonun ne stand-by'ı iyi nede uzun uzun konuşmalar yapmana imkan tanıyacak bataryası var

Sadece şekil ve radyo için alınır

Ben olsam ikinci telefon olarak Se K510 veya şekil önemli değilse nokia'nın stand-by ve konuşma süresi en uzun olan telefonu 1600 alırdım
  • Aslında philipsin var bi tane 170 kağat :

PHILIPS 189
    KDV Dahil 173,46 YTL

Kilit Özellik ise:

Bekleme Süresi Maksimum 800 saat
    Konuşma Süresi Maksimum 10 saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 1200 mAh

Ben ilk geldiğinde şarza taktim ve tam 18 gün telefonu şarza takmadim.
    Lütfen eksik bilgi vermeyin, konuşma süresi değil bekleme süresi 40 gün. buna biraz konuşma eklenince 18 gün gitti bende, ondan sonrada hiç tarih yazip takip etmedim.
    Bilginize Demiş birisi ..

Buna ne diyorsun üztelik siyahı da var.

• Bu adreste x2102un tanıtımı var. İstersen bir bak, ona göre karar ver.

http://www.ctmania.com/content/view/78/51/

Bana soracak olursan 2. bir telefon için fena değil, ama daha ucuz birşeyler de bulabilirsin.
  • Philips s200'de süper. 85 papel
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Aslında philipsin var bi tane 170 kağat :

PHILIPS 189
    KDV Dahil 173,46 YTL

Kilit Özellik ise:

Bekleme Süresi Maksimum 800 saat
    Konuşma Süresi Maksimum 10 saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 1200 mAh

Ben ilk geldiğinde şarza taktim ve tam 18 gün telefonu şarza takmadim.
    Lütfen eksik bilgi vermeyin, konuşma süresi değil bekleme süresi 40 gün. buna biraz konuşma eklenince 18 gün gitti bende, ondan sonrada hiç tarih yazip takip etmedim.
    Bilginize Demiş birisi ..

Buna ne diyorsun üztelik siyahı da var.

• Motorola C168 Veya W220
  • quote:

kapaklı telefonlar bayan telefonudur şeklindeki düşünceyi de bu telefonla aklımdan sildim.

Kim dedi bunu? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada daki yorumlarda yazıyor rasgele kopyaladım dostum
  • quote:

Hepsiburada daki yorumlarda yazıyor rasgele kopyaladım dostum

Kim olduğunu bilemezsin tabi öylesine sordum. :)

Bi de, gerçekten Philips'i de küçümsememek lazım bataryası aşmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERRARI -- 17 Aralık 2006; 14:50:09 >
  • Bence fiyatını haketmeyen bir telefon bende var ve memnun kalmadım.Bataryasıda telefonun hiç bir özelliği olmamasına rağmen maximum 3 gün gidiyor (radyoyu kullanırsan 1-1,5 gün).Şekil olarak gayet güzel bir telefon doğruya doğru ama zamanla sıkıntı veriyor.ufak olsun,şık olsun,şarj benim için önemli değil,radyoda olsun diyorsan alınacak bir telefon ama emsallerinin daha ucuz olduğunuda hatırlatırım.Nokia 2310 modeli radyolu olmasını düşünürsen iyi bir alternatif olur.Fiyatıda 170 YTL civarı.
  • tesekkurler dostlar.

Bir alternatif daha var buna ne dersınız buda cok makul gıbı gelıyor . He fıyatıda cok cok ıyı ..

KDV Dahil 96,76 YTL

Bu nasıl bilen kullanan varmı acaba ?
  • lg kg110
    pantech pg3000 bi de 1405
    motorola w220
    güzel telefonlar
  • w220
  • Motorola W220 iyi bir tercih olacaktır. Telefon özellikle tasarım açısından oldukça şık görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.