Bildirim
2 Ultrabook Arasında Kaldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Asus UX430UN-GV060T aldım. Kullananlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. -
Bende Asus ZenBook UX461UN-E1051T düşünüyorum neden Asus UX430UN-GV060T tercih ettiniz.
https://forum.donanimhaber.com/lenovo-mu-asus-mu-ultrabook-secimi--133509441 buradaki gibi ağır yük altındaki fan ve ısınma perfomansı nasıl acaba ?
teşekkürler -
Merhabalar ux430un ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok makbule geçer, Ben lenevo ideapad 720s aldım.Bİr miktar fan sesi var ara ara yük altında olmaksızın ama çok sık değil, yük altında fan devamlı çalışıyor tek olumsuz gördüğüm şey.Geri iade kullanım hakkı süresi içerisindeyim..Asusta böyle bir problem yoksa geri iade yapabilirim.Asus ultrabooklarda ısı yönetimi konusunda sıkıntı duymuştum açıkçası merak ediyorum deneyimlerinizi -
Dokunmatik ekranlar parlak ve ışığı çok yansıttığı için tercih etmedim. UX430UN-GV060T'da hem mat ekran var hem de yasıma engelleyici mevcut. Daha önce Lenovo Yoga serisi kullandım. Ekran çok yansıyor. Hatta gündüz pencere kenarı veya dışarıda olursanız sadece kendinizi izlersiniz ayna gibi. Ayrıca aldığım modelde disk 512GB.
Uzun süreli ağır bir işlem yapmadım. Çok aşırı ısındığını görmedim ama o sürede fan sağlam çalıştı. Bunun sebebi sanırım hava delikleri altında değil menteşe tarafında oluşu.
Fakat pil süresi ve ultrabook performansı olarak baya beğendim. Sonuç olarak oyun değil mobil&iş için kullanıyorum. Parmak izi ile login olması da keyifliymiş. İlk defa bu pc'imde kullanmaya karar verdim. Saniyesinde login oluyor iphone 7 gibi. -
Buraya eğer Asus ux430un yi araştıran vardır belki diye yazıyorum. Alırken tek endişem aşırı ısınmasıydı çünkü internette sürekli ısınma probleminden bahsedilmiş. Pcyi normal işlemler yaparken power saving modda kullanıyorum zaten hiç bir şekilde saatlerce de kullansam ısınma olmuyor. Eğer dosya aktarımı ya da başka bir iş yapıyorsam bir şeyin kurulumunu yapmak gibi, o zaman yüksek performansa alıyorum. Pc biraz ısınıyor ama asla problem olucak şekilde bir ısınma değil. Ayrıca oyun da oynarken yüksek performansta oynadım, csgo oynadım bir kaç kere yine aynı tür bir ısınma oldu ama asla elimi filan rahatsız etmedi, belki yazın rahatsız eder bilemem ama 1 aydır kullanıyorum bir problem görmedim. Aşırı ısınma problemi var denemez bence yani. Ekranın matlığı ve parmak izi girişi çok güzel.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X