Şimdi Ara

2. Üniversite Okumak Zaman Kaybı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şu an üniversite 2. sınıfta okuyorum. Fakat okuduğum üniversiteden memnun değilim. Bu sene yeniden ÖSS'ye gireceğim. 2. dönem ÖSS için çalışmayı düşünüyorum. Sizce zaman kaybı mıdır?

• elinde fırsat varsa ve kaybedilen zamanı çok çalışarak telafi edeceğine inanıyorsan tabi ki de kayıp değildir.
  • Asıl zaman kaybı, motivasyonunu kaybettiğin zevk almadığın bölümde okumaktır.
  • sana gore ne?
  • böyle bir işe giriştin mi, kesin başarman lazım. bunları göze alabiliyorsan, ve başarırım diyorsan zaman kaybı olmaz. fakat başlayıpta bırakırsan iki tarafıda mahvedersin... ona göre düşün.
  • Bir yandan vize ve finallere çalışacağım. Bir yandan da ÖSS'ye yönelik çalışacağım. Bu sene 2. sınıf olduğum için ortaöğretim başarı puanım da kırılmayacak hem.

Bu arada elinde geçen seneki ÖSS puan listesi olan var mı? Ya da nette linki varsa rica edebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razercode

Bir yandan vize ve finallere çalışacağım. Bir yandan da ÖSS'ye yönelik çalışacağım. Bu sene 2. sınıf olduğum için ortaöğretim başarı puanım da kırılmayacak hem.

Bu arada elinde geçen seneki ÖSS puan listesi olan var mı? Ya da nette linki varsa rica edebilir miyim?

ÖSYM'nin sitesinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 28 Aralık 2009; 14:50:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

böyle bir işe giriştin mi, kesin başarman lazım. bunları göze alabiliyorsan, ve başarırım diyorsan zaman kaybı olmaz. fakat başlayıpta bırakırsan iki tarafıda mahvedersin... ona göre düşün.

Kardes dogru söylemıs. Ben elektrık yuksekokul mezunuyum 2.5 sene uzerınden gectı fakat aklımda spor akademısı okumak var meslegımıde cok sevıyorum ama sporcu yanım daha agır basıyor ıkısındede asama katedebılırım 3. bı secenegım ıse askerde kalma fıkrı hepsınde basarılı olacagıma ınanmak ıcınden bırını secmemde sorun yaratıyor bu yuzden gecen her zaman vakıt kaybı oluyor benım ıcın konuyu acan arkadas hangısınde basarı yakalayacagına ınanıyorsa onu okumalı benım gıbı kararsız kalırsa ozaman kötu
  • Kararımı verdim. Bu hafta finalleri atlatınca çalışmaya başlayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.