Şimdi Ara

2. Üniversite ve harç ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örgün lisans okuyorum bu yıl 2.üniversite kapsamında aöf önlisans bölümüne kaydolmayı düşünüyorum. Aöf ücreti hariç okuluma herhangi bir harç ödeyecekmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişhekimiolurmu -- 18 Haziran 2019; 3:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkün hocam

• eğer 4 yıllık bir bölüme kayıt yaptırırsan, daha sonra ikinci üniversiteye kayıt olabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. üniversite okuyanlar eğer aynı anda başka bir kurumda okuyorlarsa açıköğretim harç ücreti üzerine bir de 35TL ücret öderler. Örgünde okuduğun bölüme ek ödeme yapmazsın. Bu 35TL'yi de yine AÖF alıyor.

• karaelf7 kullanıcısına yanıt
    Hocam orgun okudugun bolume odeme yapilmadigina eminmisin 1-2 kisi artik okudugin bolumede para odemen gerek dedi

• bir kaç yıl önce okumuştum ben bu şekilde. Yüksek lisans örgün ve açıköğretimde kayıtlıydım. Sadece açıköğretimde fark alınıyordu. Şimdi değişmişse bilemiyorum.

• AÖF ikinci üniversite kayıt yaparsanız harç ödemediğiniz bölümün de harcı görünecektir kesin bilgi!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite olarak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam harc fiyati ne kadar

• Bölümden bölüme değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dişhekimiolurmu

Hocam orgun okudugun bolume odeme yapilmadigina eminmisin 1-2 kisi artik okudugin bolumede para odemen gerek dedi
    Eğer ÖRGÜN'de 4 yıldan fazladır bölümdeysen bitirememişsen 5.yılda harç ödemeye başlarsın. 7.sene sonunda da atılırsın. 3 sene harç ödeyerek kayıt yaptırabilirsin ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.