Şimdi Ara

2 ürün arasında kaldım? ViewSonic vs ACER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1.500 - 2.000 TL arasında projeksiyon arıyorum. Son 10 yılda 3 projeksiyon kullandım, hepsinin de markası ACER'dı. Beyaz nokta ve renk karışıklı problemleri yaşadığım için ACER'den biraz soğumuş olsam da aradığım fiyatlarda yine karşıma ACER çıkıyor. ViewSonic markasıyla ilgili hiçbir fikrim yok. Özellik olarak ACER'ın bir tık önünde duruyor. Sizce hangi ürünü almalıyım, bu 2 model arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler

https://urun.n11.com/projeksiyon-cihazi/urun-en-iyi-fiyati-acer-x118h-3d-hdmi-dlp-projeksiyon-cihazi-P235323268

• Genelde her üründe, üretici markaları tercih ederim. Size önerim BenQ veya Epson değerlendirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 13 Haziran 2018; 17:3:22 >
  • 800x600 luk cıhazlara bakıyorsunuz en asagı 720 p bır cıhaz almanızı tavsıye ederım butcenız yoksa ıkıncı ellere bakın bence artık 4k cıkmısken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer bakıyorsanız bende kapalı kutu, 2 yıl garantili, 2 adet mevcut. Aradığınız fiyatlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.