Şimdi Ara

2 veya daha fazla kişiyle beraber oyun bitirmek (Co-Op)...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz apartmanda 3 arkadaş ağ kurduk. Biz tek başımıza bitirebileceğimiz bir oyunu 3 kişi beraber oturup bitirmek istiyoruz. Düşünsenize birimiz düşmanların içine dalarken sniper'lı arkadaşınıza şu cümleyi kuruyorsunuz: " Ben saldırıyorum. Arkamı koru!!!" Bu sistemi sağlayan pek az Fps (First Person Shooter) oyun var. Benim aklıma sadece "Serios Sam Second Encounter" geliyor. Sizinde aklınızda başka bildikleriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

• SWAT ve RAINBOW SIX

RPG ISE DIABLO 2 TERCİH EDERİM COK ZEVKLİ OLUYOR

EGER SİZDE AĞDA VARSA

Background Communicator

PROGRAMINI ÖNERİRİM İYİ SES OLUYOR İYİ OYUNLAR BİZ AĞDA 7 KİŞİYİZ :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: radreSword

Arkadaşlar biz apartmanda 3 arkadaş ağ kurduk. Biz tek başımıza bitirebileceğimiz bir oyunu 3 kişi beraber oturup bitirmek istiyoruz. Düşünsenize birimiz düşmanların içine dalarken sniper'lı arkadaşınıza şu cümleyi kuruyorsunuz: " Ben saldırıyorum. Arkamı koru!!!" Bu sistemi sağlayan pek az Fps (First Person Shooter) oyun var. Benim aklıma sadece "Serios Sam Second Encounter" geliyor. Sizinde aklınızda başka bildikleriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.

• Fps olarak sadece eski Doom 'u hatırlıyorum birlikte ilerleyip bitirilebilen..
  • Diablo II + LOD iyi gider.
  • LOTR return of the king i bende bi arkadasımla beraber bitirdim.Tavsiye ederim
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Ama ben daha çok Fps istiyorum. Başka yok mu???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar yok mu gerçekten başka Fps???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.