Şimdi Ara

2 windows acil yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar okulda öğrenci pclerine format atiyim dedim. cd ile başlasın diye biosu ayarladım ama cdden kurma otomatik başlamadı, 2 pcde de aynı sorun oldu. ben de masaüstü açılınca cdden çalıştırdım kurulumu..o şekilde formata başladım sadece c göründü orda d görünmedi, formatladım c'yi. windows başladığnda hem c'de hem de d'de windows oldu yani 2 windows..ne yapmam gerekiyor bu durumda??? D'dekini nasıl silicem.. lütfen bilenler yardımcı olsuunn..şimdiden teşekkürler

• öncelikle cd bootlu olmadiğindan dolayi kurulus ekrani gelmio benim tavsiem boot lu bi cd alip yeniden temiz bi kurulum yapman komple
  • daha geçen hafta o cd ile format attım, kendi kendine nasıl bozulabilir ki boot özelliği kafayı yicem ya, ne yaptıysam olmadı..
  • arada böle seyler olabilio fazla takmamak lazim sonucta cözülemicek bir problem diil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozlem222

daha geçen hafta o cd ile format attım, kendi kendine nasıl bozulabilir ki boot özelliği kafayı yicem ya, ne yaptıysam olmadı..

Selam
    Geçen hafta aynı CD ile format attığınıza göre, bilgisayarınızda donanım hatası oluşmuş olasılığı gibi gözüküyor.

Bu gibi durumlarda Hiren's Boot CD işinizi görecektir. Aşağıdaki linklerden birinden indirin ve bir CD'ye yazdırdıktan sonra, bilgisayarı bu CD ile boot ederek içindeki Mini Windows XP yazılımını çalıştırın.

1. Boot işlemi bittikten sonra, açılan XP ile HDD bölümlerini biçimlendirin veya içeriklerini silin.
    2. Hiren's Boot CD'yi çıkartın ve elinizdeki mevcut XP CD'sini takarak orada çalıştırın. Önyükleme sonrasında HDD'nizin C: bölümünü seçerek kurulum yapın.
    3. Veya XP'yi bir USB flash bellek aracılığı ile yükleyin. Ama önceden bunu Flash belleğe yazdırmak gerekir.

Not: Format işlemlerinde modifiye edilmiş ve katılımsız hazırlanmış yazılımlar, size sıkıntı verebilir. Diğer yandan; her ne kadar modifiye edilmiş olsa da, orijinalliğinden hiç bir şeyin kısıtlanmamış olması da sağlıklı bir sistem kurulmasını sağlamaktadır.
    Kolay gelsin.

http://www.wupload.com/file/126323908/Hirens.BootCD.14.1.zip
    http://uploaded.to/file/mopzad6x

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.