Şimdi Ara

2 yarım ekmek döner + açık ayran=? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

Doymak tamamen seninle alakalı bir şey. Daha doğrusu beyninle.

Ben 1 liraya yarım tavuk dönerle doyabiliyorum mesela.

Emin ol tavuk eti değil o

tavuk etlerinin gerçek fiyatı 3.5 en azı oda..

3,5'a tavuk mu ? Yok hocam o sizin dediğiniz büyük şehirlerde.

Benim yaşadığım yerde 3,5'a tavuk döner yap bakalım ayakta kalabiliyor musun? bir haftada iflas edersin..

Tavuk döner fiyatı : 1,25 - 1,50 - 1,75'tir burada. 2 liraya göremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

istanbul beylikdüzü

Usta beylikdüzünün neresinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

bizim burada ekmek arası 100 gram et döner 5 lira ayran 50 kuruş

Kedi eti sanırım? At eti dicektimde o paralı Kedi bedava

http://www.ebk.gov.tr/satis_fiyatlari-satis_fiyat-469-2.htm

Dana etinin kilosu 20 tl. 100 gr koysa 2 lira eder. Yarım ekmek 50 kuruş desek. 2.5 tl etti. İçindeki marul vs. malzemelere de 50 kuruş alsa , maliyeti 3 lira eder. Adam 2 lira kar yapar.
    Birde yazdığım fiyatlar markette bize sunulan fiyatlar. Adam her zaman alıyor ve fabrikasından alıyor. Bunu göz önüne alınca dahada düşer maliyeti.

Yani sen gidip 10 liraya yarım döner alıp kazık yiyince sağlıklı döner olduğu anlamına gelmez. Kimse içindeki ürünü bilemez. 10 lira olanıda bilemessin 4 lira olanıda bilemessin. Benim anlatmak istediğim 4 lirayada satılsa et döner kurtarıyor.

Aynen öyle. Bir ara bir haber vardı TV'de. Bozuk etleri lüks restoranlara satan bir şebekeye operasyon yapılmıştı. Tabi bu lüks yerler de bu etleri bilerek alıyorlar.

• Konya'da en iyi dönerci Zeki Piknik'te 1.75+1.75+0.75=4.25 + Yoğurt ve Acı Sos sınırsız bedava !
  • Dh olarak ucuza dönerci açalım beyler, Martı döneri+kurbağa suyu 1.5 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayfarer2140

2 yarım ekmek döner + açık ayran=?

Konya Zafer'de çok kalitedir yemekleri dürümler Konya'ya gelirseniz uğrayın ama biraz fiyatı tuzludur
  • Bursa'ya gelen veya Bursa'da oturan birisi illa duymuştur : Melike Döner

Döneri gayet güzel ve yarım ekmek 4 lira.Bir ara Rekor falan kırmışlardı,dünyanın en büyük döneri falan diye.Yani ne bileyim fiyat bana çok acayip gelmedi.
  • quote:

quote:

quote:

Benim yaşadığım yerde 3,5'a tavuk döner yap bakalım ayakta kalabiliyor musun? bir haftada iflas edersin..

Ama değeri o hocam sorun bu :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ama değeri o hocam sorun bu :)

İzmirde oturuyorum , Altındağ , Bornova , Konak her yerden tavuk döner yemişimdir. Hiç 3.5 tlye yediğimi hatırlamıyorum. Sadece küçük parkta Hatay's diye bir yer var. Çok sağlam dürüm yapıyor odun ateşinde. Diğer dürümler gibi değil büyük. Sadece onda 3.5 tlye gördüm. Ondada yanında ayran hediyeydi. Koskoca İzmir'de tavuk dönerlerin hepsi mi hileli.

Ayrıca Manisa Turgutlu'da bir yer var. Adama her gün Lezita arabası getiriyor tavuk döneri. Yarım ekmek 1.5 tl. Lezita kutusundan çıkarıyor döneri. Koskoca marka var. O da mı hile

• 600 gr tavuk göğsü kuşbaşı doğranır.
    Tavada pişirlir. Pişmeye yakın soya sosu konulur ve karıştırılır.

Bunun yanına sade makarna yapılır.

Bir şişe de bira içilir.
  • mecidiyeköyde 2 tavuklu nohutlu pilay ayrın 9 lira doymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Döner 1.75 - 2.00 TL - Ayran 50 kuruş
    Kokoreç - yarım 2.5 bütün 5
    Et döner - 3 lira
    Dürüm - 6 lira

et döner nerde 3 lira..hiç mi düşünmüyorsunuz yerken mideniz nasıl kaldırıyor

Normal fiyat budur üstü anormalidir, adamlar masraflarını çıkarmak için size pahalıya satarlar.Olay budur yani.Döner burda 1.25-1.50'ydi bu fiyatlar bile anormal bizim burda.Bu aralar düşmeye başladı 1.50'de var.Dürüm bile pahalı hatta 3-4 liraya yerdik.Hem biz yıllardır yiyoruz burdan hiçbir şey olmadı valla Hatta geçen günlerde çok dehşet içtim, yiyorum yiyorum doymuyorum o gün bir karışık tost (sucuk+kaşar), 2 sosisli, bir adana, bir yarımda kokoreç yedim sonra eve gittiğimdede yemiştim hatta (69 kiloyum bu arada ).Tutan masraf 11.5 lira Yukarda arkadaş 2 tavuklu nohutlu pilav ayran 9 lira demiş.Bizim burda o paraya satmaya kalksalar adama küfrederler.Mesela bizim babamın arkadaş ismail abiden alıyorum tabağı 1 lira ayranda 50 kuruş.Bol bolda koyuyor valla acıda koyuyor (biber).Nerde yaptığınıda biliyoruz mesela evde eşi yapıyor adam satıyor.Baya bizim evde yaptığımız gibi.

Not : Bu yüzden diğer şehirlerde hep yaşanmaz derim, dışarda yenmez hadi burdakileri tanıyoruz etini nerden aldığını bile sorarım adama (ki sordum çok) ama büyük şehirde sanane lan der adam.Haberlerde gördük yani at eti eşek eti falan yedirenler.Bunlar hoş şeyler değil.Mesela yazın Ankaraya gitmiştik ağzıma dışardan yemek koymadım, eniştem bi döner yemiş zehirlendi adam (ulusta).Onu ben bilemem mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 25 Ekim 2012; 19:00:33 >

• afedersiniz de doymamak sizin hayvanlığınız.
  • Burger kinge git çift menü al 11,25 doymaman imkansiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_Faruk. -- 25 Ekim 2012; 19:20:08 >
  • 6 tencere makarna yap o parayla doyarsin heralde o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

bizim burda tavuk çevirmeci var çok iyi bir esnaftır.

tam tavuk çekirme alıyorum 6liraya 1 lirada büyük ayranı oluyor yanına salata falanda veriyor elleri daldırıyorum güzel doyuruyor.

bazende 7 tane tavuk kanatı veriyor yanına pilav yanına yine salata 5 lirayada alabiliyorum.

burger kinglere mclere muhtaç kaldığım zamanlarda mecburen biraz aç kalıyorum eve gidene kadar.

geçen burger'a gittim resimde çok büyük görünen en büyük menüyü aldım 15 liramı 16 liramı neydi yarım ekmek kadar etmeyecek bir hamburgerler karşılaştım. burger'a falan gitmeyin arkadaşlar.

Burgere siparişi yüzünden kızdığım bir dönem ben de böyle yapmıştım...

Bir de spor diyet ikilisi uyguluyordum o dönem yaklaşık bir ay boyunca her gün 1 tam kızarmış piliç alıyodum babalar gibi ohh miss fiyat sadece 6 TL idi geçenlerde yine gittim 7 TL olmuş ama olsun hala bedava sayılır... üstelik burgerdan 100 kat sağlıklıdır...

• hala burger king diyenler var adamlar 11 lira veriyorlar doyuyorum diyorlar tabi doyarsın.

önemli olan neyle doyduğundur.

20günde yetişmiş seri üretim tavuklardan 30 gram koyarlar hamburgerlere o sadece tadımlıktır doyduğun şey patetes ve koladır.
  • Yarım tavuk 3, yarım et döner 6 lira burada. 5 yarım yiyince doyabiliyorum (tavuk)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.