Şimdi Ara

2 yıl garantili Asus B550-E Gaming Faturalı Kutulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 2 yıl garantili Asus B550-E Gaming Faturalı Kutulu

Merhaba arkadaşlar,

Geçen sene temmuz ayında sinerji bilgisayar üzerinden almış olduğum anakartı oc potansiyeli yetersiz gelmesinden dolayı satmaya karar verdim.

Şuanda MSI B550 unify x modeline geçiş yapıyorum. Dürüst olmak gerekirse b550-e ile oc yönünden yüzüm gülmedi, ramleri normal xmp modunda çalıştırdığım zaman herhangi bir sorun oluşmuyor stabil kullanılıyor. Ama manuel olarak daha fazla üst mhzlere çıktığım zaman 0d hatası vermekte, ama reset atıldığı zaman sorunsuz çalışmaktadır. Ben biraz bu konularda titiz birisiyim bu yüzden anakartımı değiştim.

Standart xmp modunda kullanacak kişiler sıkıntısız kullanır yada yeni bios ile bu sorun çözülebilir çünkü önceki bios sürümlerinde böyle bir hata ile karşılaşmıyordum. Dürüst olarak durumu anlattım 2 sene daha garantisi devam ediyor anakartın. Tüm bunlara rağmen benim istemiş olduğum rakam 1.100 TL dir.

Dilerseniz 0555 855 80 00 numarası üzerinden benimle irtibata geçebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Meg x570 unify kullanmış biri olarak söyleyeyim. Gigabyte marka x470 b450 gibi kartlarla daha çok yüzüm güldü ram yönünden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chamonix

Meg x570 unify kullanmış biri olarak söyleyeyim. Gigabyte marka x470 b450 gibi kartlarla daha çok yüzüm güldü ram yönünden :)

Doğrudur hocam, bu anakartı alırken araştırıp severek alıp kullanmıştım ama insanın en büyük düşmanı olan nefis beni farklı kartlara sevk etti :)

b550-e, b550-xe modellerinde bu sorun görülmekte araştırıp bakabilirsiniz arkadaşlar.

• ProbLem! kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun o halde. Deneyip tecrübe etmek en iyisi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.