Şimdi Ara

2 Yıldır Çözüm Bulanamayan Kyk Wifi Problemi (4 yıl oldu)(bilgisayar değiştirdim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
54.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kesin olarak işe yarayıcaksa düşünmeden alırım valla
    ama pek bi ümidim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o telefondan pc ye bağlanma nasıl oluyor
    daha önce düşünmüştüm ama olmaz diye üstüne gitmedim.

• Sizin attığınız resimdeki ağ geçidi kısmını işaretledim sizde ağ geçidi gördüğünüz gibi yok..

Eğer telefondan bağlanabiliyorsaniz telefondan bağlandığınız WiFi ağı üzerine basılı tutun ağ özelliklerini seçin gelişmiş ağ ayarlarını işaretleyin açılan menüden dhcp olan kısmı statik yapın bağlantı ozellikleriniz listeleniyor oradaki ağ geçidi kyk ya ait olan..Önce ona bakın size uygun ip ve ağ ayarlarını konuya eklerim..

2 Yıldır Çözüm Bulanamayan Kyk Wifi Problemi (4 yıl oldu)(bilgisayar değiştirdim)

• MexeSs kullanıcısına yanıt
    2 Yıldır Çözüm Bulanamayan Kyk Wifi Problemi (4 yıl oldu)(bilgisayar değiştirdim)

• İp : 10.37.173.158 ( 158 ı 2 ya da 3 basamaklı farklı bir sayıda yapabilirsiniz )

Alt Ağ Maskesi:255.255.255.0

Varsayilan Ağ Gecidi: 10.37.160.1

Dns ister orda yazanların aynısını girin isterse Google dns girin

8.8.8.8
    8.8.4.4

Bu şekilde bağlantıyı yakalaması lazım eğer olmazsa sıkıntıyı baska sekilde çözmeye bakarız..

EDIT:UNUTMADAN İP KABUL ETMEZSE 10.37.160.158 OLARAK DENEYİN ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 27 Aralık 2015; 19:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

Eğer ki ip durumu duzeltmezse güvenlik duvarı ayarlarından ortak ağlar için olan güvenlik duvarı ayarını kapatın sorun büyük ihtimalle tamamen çözülecektir..

• Torneol kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda usb ile internet paylaşımı olması lazım. Yada telefonu bilgisayara bağlayınca ekrana birkaç ayar çıkıyor ordanda yapabilrsiniz. Android sürümünü yaz yardımcı olurum zaten zor bişey değil hocam.

Bu arada size usb wifi önermişler. Onu araştırında öyle alın hocam. Sadece ek anten görevi görmeye yaradığını zannediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

altta ki resim sorun gidericiden yaptığım zaman

bu resim ise dns yi sadace 8888 8844 yaptığım zaman aldığım hata

güvenlik duvarınıda kapattım

• Belirtmiştim ip adresinde ki 158 ı hata alırsanız 2 ya da 3 basamaklı başka bir rakam yapın diye..Ip çakışması hatası vermiş..158 150 152 75 118 gibi farklı farklı deneyin..Güvenlik duvarını ise tamamen kapatmayacaksiniz kapatırsanız zaten bağlantı için olan duvar aktif kalır..Siz bağlantı için aktif olanı kapatacaksınız..

İpleri tekrar otomatik yapın..

Sonra Güvenlik Duvarına girin..Windows Güvenlik Duvarını Etkinleştir veya Devre Dışı Bırak yazan yeri tıklayın..

Açılan ekranda 2 secebek çıkar..Birincisi Ev/İş Ağı diğeri Ortak Ağ..

Ortak ağın altında Devre Dışı Bırak (önerilmez) yazanı seçin..

Ortak Ağ kullandığınız için devre dışı bırakmanız lazım ki engelleme olmasın..

İpleri denemeden önce bunu yapın..

İpler otomatik olacak güvenlik duvarından ortak ağ için güvenlik kapatılacak..

dediğin gibi güvenlik duvarını kapatıp ip adresinin son 3 rakamını değiştirdim yine olmadı şöyle bi hata verdi yine sınırlı erişime geçti

• benim şöyle bi sorunum var bilgisayarı açtığımda otomatik olarak kyk wifiye bağlanıyor ve oturum açma sayfası geliyo oturumu açıyorum internete rahatlıkşa girebiliyorum. bi yarım saat sonra felan bağlantı gidiyo çıkış yapıp giriş yaptığım halde yine internet gelmiyo sınırlı gözüküyor sadece oturum açma sayfası geliyo. yardımcı olursanız sevinirim.

• Torneol kullanıcısına yanıt
    Çözdünüz mü sorunu bende de aynı sorun var oturum açma sayfası gelmiyor

• telefondan kyk wifiye bağlanıyorum
    telefonuda usb aracılığıyla laptoba bağlıyorum

• Dun arkadasin telefonuna da aynisi oldu. Ne oturum acma uyarisi geliyordu ne de baglaniyordu. Wifi.kyk.gov. da acilmiyordu. Birkac saat sonra kendiliginden duzeldi.

Bu sistem anladigim kadariyla mac adresi uzerinden kontrol ediliyor.Belli bir sure sonra da otomatik cikis yapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

Dun arkadasin telefonuna da aynisi oldu. Ne oturum acma uyarisi geliyordu ne de baglaniyordu. Wifi.kyk.gov. da acilmiyordu. Birkac saat sonra kendiliginden duzeldi.

Bu sistem anladigim kadariyla mac adresi uzerinden kontrol ediliyor.Belli bir sure sonra da otomatik cikis yapiyor

evet öyle
    eğer telden bağlanmıyorsa sistemde bi sorun vardır
    benim sorun farklıydı

• bizim yurtda şöyle bir sıkıntı var:
    -her 2 dkda bir en az 1 kere kesintiye uğruyor. kesinti süresi bazen 10 sn bazen 1 dkyı geçiyor.
    sorun kyk da ama düzeltmek için ne yapılabilir?
  • 10.37.173.158 yazınca çakışma olmuş.sadece En sondaki 158 i değiştirin. yerine 170 180 199 gibi bir rakam koyun deneyin. yine olmuyorsa bence virus var..

Altta çözümü var ama uğraşır mısınız bilmem.. En sağlıklı çözüm laptopa başka bir hard disk takıp denemek..Aynı çipsetli<<

https://forum.donanimhaber.com/m_120431867//tm.htm#120431867

win cdleri veya usb disklerde virus olabilir..

virusten değilse laptopun biosunu güncelleyin. Siteye bakın..
  • Bende de bu sıkıntı vardı dns adresini comodo dns yaptım düzeldi

• Arkadaşım benhttp://www.tp-link.com/en/faq-174.html adresinde olduğu gibi dns değiştirdim ve oldu. Artık rahat rahat siteye yönlendiriyor.
  • Bende telefonla aynı sorunu yaşıyorum. Çözümü bilen var mı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.