Şimdi Ara

2 Yıldır Çözüm Bulanamayan Kyk Wifi Problemi (4 yıl oldu)(bilgisayar değiştirdim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
54.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

sıkıntı sizin wifi de değil sıkıntı bağlanmaya çalıştığınız ağda :) size kıl sanırım sıkıntı görünmüyor şuan o sayfayı açıyor olmanız gerekiyordu.. wifi de sıkıntı yok ama cihazların neye göre ne yaptığıda belli değil bunu bulunduğunuz yerde birine danışamıyormusunuz? Çünkü hata sizde değil sizi kabuletmeyen bir sistem var orada bişekilde engelleniyorsunuz ya mac id engellenmiş yada başka bişey olmuş ama o pc bağlanamıyorsa sadece bunlar dışında başka bişey pek mümkün görünmüyor.

Kolay Gelsin..

dediğiniz gibi mac adresi engellenmiş olabilir, ama arkadaş 2 yıldır kyk yurtlarında kalıyorum deyince şimdi farklı bir yurttadamı girmiyor eğer öyle ise sorun mac adresinden olmayabilir.Olmadı mac adresini değişmenin yolları var belki o çözüm olabilir.
    Arkadaşım bunu deneyebilirmsin.

http://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/309672-programsiz-mac-adresini-degistirmek-resimli-anlatim.html
    linkteki sistem esk,i ben sana yeniye göre anlatayım.

Denetim masası / Ağ paylaşım merkezi
    soldan bağdaştırıcı ayarlarını değiştir
    wifi aygıtına sağ tıklayıp özellikleri tıklıyoruz.
    Yapılandır
    Gelişmiş sekmesi
    Var olan mac adresinizi öğrenmek için Başlat/Çalıştır/cmd ekranında ipconfig /all yazıyoruz. Mac adresinizi not alın.
    Network Address tıklıyıp,
    12 basamaklı Mac adresimizin bir harf veya rakamını dahi değiştirmek yeterlidir.Yeni numaramızı girerken araya (-) işareti yazmayalım resimdeki gibi yapalım.
    Tekrar Başlat/Çalıştır/cmd yazalım.Açılan pencerede ipconfig/all yazarak yeni Mac adresimizin değişip değişmediğini kontrol edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal___61 -- 24 Aralık 2015; 17:02:47 >

• jackal___61 kullanıcısına yanıt
    2 Yıldır Çözüm Bulanamayan Kyk Wifi Problemi (4 yıl oldu)(bilgisayar değiştirdim)

2 Yıldır Çözüm Bulanamayan Kyk Wifi Problemi (4 yıl oldu)(bilgisayar değiştirdim)

hocam sonra ne yapıcaz mac adresi filan tam olarak nerede yazıyor pek anlamadım
    bide ek olarak belirteyim başka bi kyk yurdunun netinde de denedim yine aynı sorunu verdi

tamam şimdi internetden bakıp yaptım
    kontrol amaçlı tekrar cmd den bakınca değişmediğini aynı eski adresin kaldığını gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

tamam şimdi internetden bakıp yaptım
    kontrol amaçlı tekrar cmd den bakınca değişmediğini aynı eski adresin kaldığını gördüm

Laptop heryerde calisiyor orda calismiyor formatladin olmadisadece kyk modemlerde oluyor.o zaman bir wifi usb alip deneyin veya laptobun wifi aygitini degistirip deneyin bir bilgisayarcidan rica edin aygit icin takip tanit pcye oyle bir dene bnim aklima baska bisey gelmiyor.birde pcnin saatini kontrol et

saati arada kendiliğinden geri gidiyor ama şuan en fazla 1 dk filan geridir
    wifi usb alıp yine sonucunda hüsran olmasından korkuyorum
    kesin bi çözüm garantisi olsa oarası neyse veriririmde belkilerde filan zor biraz para vermem, öğrenci adamız sonuçta
    teşekkürler ilgilendiğiniz için bu arada kolay gelsin...

• uppp

• quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

saati arada kendiliğinden geri gidiyor ama şuan en fazla 1 dk filan geridir
    wifi usb alıp yine sonucunda hüsran olmasından korkuyorum
    kesin bi çözüm garantisi olsa oarası neyse veriririmde belkilerde filan zor biraz para vermem, öğrenci adamız sonuçta
    teşekkürler ilgilendiğiniz için bu arada kolay gelsin...

Cok pahalı değil aslinda ama yani sorun aygitla alakalı gibi duruyor.birde yapilandirma ayarlarinda b/g/n gibi ayarlar vardı bazen bu bile sacma sorunlara neden olabiliyor tam yerine bakinca yazarim buraya

• ben çok yaşadım bu sorunu ama ya vpn açık olur yada modem de arıza olur kimse giremez zaten... bir şekilde çözüldü şimdiye kadar ama senin durum biraz anlaşılmaz şuan
    benim laptopdan başka bütün cihazlar sorunsuz bağlanıyor zaten
    hala anlayabilmiş değilim sorunun kaynağını

• gece up'u

• Torneol kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bir ihtimal, ekran görüntüsünü Android'ten Google Chrome ile aldığın için söylüyorum. Veri sıkıştırma vs. seçeneği aktif mi? Ya da bilgisayarda DNS ayarları değiştirilmiş mi ya da VPN programları aktif mi?

Ben farklı bir yurtta benzer şekilde giriş yapıyorum, Opera Turbo açıkken VPN görevi görüyor ve giriş sayfası açılmıyor.

İnşallah yardımım dokunur, deneyip sonucu yazarsan elimden gelen bir şey varsa yardım ederim.
  • kirgizmustafa17 kullanıcısına yanıt
    dostum pc format atılmış halde temiz yani ne vpn var ne de başka bi şey
    ip de otamatik al seçeneğinde
    veri şıkıştırma dediğin şeyi de pek anlayamadım
    cevabın için teşekkürler

• Veri sıkıştırma da Google Chrome Android'te VPN görevi görüyor ve daha az mobil veri kullanıyor. Bir ihtimal yazdım.
  • kirgizmustafa17 kullanıcısına yanıt
    yok hocam alakası yok yine de teşekkürler
    aklınıza bi çözüm yolu filan gelirse yazarsanız sevinirim

• gece up'u

• Hocam bende senin gibi halka açık ağlara bağlanamıyordum ve bağlanamadımda. Bilgisayırının biosunu güncelle sorun ordan olabilir. Birde wifi ile ilgili tüm driverleri kaldır öyle dene programlar anlaşmazlığa düşebilir.

Bende zamanında kyk da kalırken bağlanamıyordum ve bağlanamadımda. Eğer android telefonun varsa onun ile bağlan sonra usb ile pcye telefonu bağlayıp sorunsuz hızlı bir şekilde internet aktarabilirsiniz hocam ben öyle kullandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/wireless-adaptorler-c-103939

Şöyle bir cihaz iş görebilir sanırım.
  • İp otomatik ise ip ve ağ gecidini elle siz yapın..İp alamazsa modemden dns ve bağlantı hatasi verir..Bağlantı sorunu yaşadığım bunun gibi durumlarda ip ve ağ gecidini Manuel olarak kendim ayarlıyorum..Sorunsuz bağlanıyor..

Eğer ki laptop ile başka ağlarda sorun yasamiyorsaniz olay şu oluyor; sizin pc ile kyk arasında bağlantı köprüsü oluşmuyor bunu ise siz kendiniz kopru kurarak asarsiniz..

Örnek olarak.

Ip Adresi:192.168.1.25

Alt Ağ Maskesi:255.255.255.0

Varsayilan Ağ Gecidi: 192.168.1.1

Dns yı de Google dns yapın..

Asıl öğrenmeniz gereken ağ geçidi..Onu öğrenin 192.168.1.1 mi 192.168.1.2 mi daha farklı mı bunu öğrenin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 27 Aralık 2015; 18:29:30 >
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    hangi ip olduğunu nasıl öğrenicem peki ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.