Şimdi Ara

2 Yıllık Bilgisayar Prog. MEZUN. AÖF Hangi Bölüm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar. Ben Bilgisayar Programcılığından mezun oldum. Şimdide AÖF Lisans tamamlama ile 4 yılla tamamlamak istiyorum.
    Benim sormak istediğim 2 soru var.
    1.Soru = Hangi bölüm benim bölüme en çok yararı dokunur. Hangi bölüm okumam gerek.
    2.Soru = Peki bu AÖF okuduktan sonra 2 tane mi diplomam oluyor. Örn; 2 yıllık Bilgisayar Prog. 4 yıllık İşletme bunun gibi mi ?

Benim bölümüm = BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI

Geçiş Yapabileceğim Bölümler;

İKTİSAT

ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ

KAMU YÖNETİMİ

MALİYE

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

İŞLETME

KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

• Yapay Zekanın Yanıtı

2 Yıllık Bilgisayar Prog. MEZUN. AÖF Hangi Bölüm?

İki yıllık Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun olanlar, kariyerlerini geliştirmek ve iş piyasasında daha rekabetçi olmak için lisans eğitimlerini tamamlamak isteyebilirler. Açık ve Uzaktan Eğitim (AÖF) sistemi, çalışan kişilerin veya yoğun programları olanların lisans eğitimlerini tamamlamaları için esnek bir seçenek sunar.

AÖF yoluyla bilgisayar programcılığı lisans tamamlama programları, iki yıllık mezunların temel bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Bu programlar, yazılım geliştirme, veri yapıları, algoritmalar, işletim sistemleri ve bilgisayar mimarisi gibi konuları kapsar.

Bilgisayar programcılığı lisans tamamlama programları, mezunlara aşağıdaki avantajları sağlar:

• Gelişmiş bilgi ve becerilerle kariyerlerini ilerletme
    • Yüksek lisans veya doktora programlarına devam etme
    • İş piyasasında daha rekabetçi olma

İki yıllık Bilgisayar Programcılığı mezunları, AÖF yoluyla lisans eğitimlerini tamamlayarak kariyerlerinde önemli adımlar atabilirler. Bu programlar, esnek öğrenme seçenekleri ve güncel müfredatları ile mezunlara sektörde başarıya ulaşmak için ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • istanbul üniversitesi auzef kapsamında bilgisayar öğretim teknolojileri bölümü acıldı. işletme ile uğraşmayın kendi alanınızda lisans tamamlayın.
    http://auzef.istanbul.edu.tr/bote-lisans-programi.html
    linke bakmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerleyeksan -- 20 Temmuz 2013; 18:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniziminkızı290

istanbul üniversitesi auzef kapsamında bilgisayar öğretim teknolojileri bölümü acıldı. işletme ile uğraşmayın kendi alanınızda lisans tamamlayın.
    http://auzef.istanbul.edu.tr/bote-lisans-programi.html
    linke bakmayı unutmayın.

Dgs kaç puan istiyor ?
    Yoksa istemiyormu hiç bişi yazmıyor ki
  • özgür41 kullanıcısına yanıt
    henüz ygs mi lys yoksa dgs ile mi öğrenci alacak belli değil.

bir kaç ay içinde netleşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniziminkızı290

henüz ygs mi lys yoksa dgs ile mi öğrenci alacak belli değil.

bir kaç ay içinde netleşir.

haberdar ederseniz seviniriz hocam
  • tamam ancak benim gözümden kacabilir bir ihtimal sizde takip auzefin sitesini takipte kalalım
  • bende aynı bölümden mezun oldun. Açık öğretime ne zaman kayıt olabiliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.