Sitedeki Bir Bilgi: Mezun öğrencilerimiz bilgisayar donanım firmalarının Teknik Servis departmanlarında Bilgisayar Teknikeri olarak ya da bilgisayar yazılım firmalarında Bilgisayar Programcısı veya Web Tasarımcısı olarak çalışabilmektedir......
teknikerlikmi Daha İyi Programcılıkmı iş olanakları ve maaş konusunda bilgi isteiyorum buralarda çalışanlardan özellikle......
dgs ile geçiş çokmu zordur.....
Şimdiden Teşekkürler........
bende bilgisayar programcılığına yerleştim.bu bölümde diploma formalite icabı veriliyor.önemli olan kendini gelişitirmen.1500 tl maaş alan da var 15,000 tl alanıda var bu işin.
teşekkürler Başka bilgisi Olan yokmuuuu.
aynen bu işte kendini geliştirmek önemli.ben bil mühendisliğine dgs ile geçerim diye seçtim bil. programcılığını bu sene kazandım bende. şu an bi programlama dilini biliyorum. profesyonel olmasada anlıyorum tasarımdan. zaman geçtikte daha iyi olacak inşallah
tabiri caizse kıçını yırtıp öğrenebildiğin herşeyi öğreneceksin. Ondan sonra aranan adamsın.
çok sağolun arkadaşlar teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme