Şimdi Ara

2 Yıllık Kaspersky Premium 63,50.-TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resmi sitesinde 2 YILLIK 20 BİLGİSAYAR 1269,99.-TL 2 YILLIK KİŞİ BAŞI 63,50 AYLIK 2,65.-TL (2 Yıl bitiminde 3. yıl için 705,99.-TL istiyor talep olursa ona da devam edebiliriz.)

Akşama kadar 19 kişi ben kesin alırım şeklinde mesaj bırakırsa satın alacağım. Ücretleri gönderen(İş Bankası; Garanti hesabım var) herkese tanımlama yapacağım ilk gelen alır. VPN sadece ana kullanıcı kullanabildiğinden VPN siz gibi düşünebilirsiniz.

20 kişi tamamlanınca akşam 19:30 gibi üyeliği başlatırım.

bugabo adına 1 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 1 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

FaTeeH adına 1 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 1 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

hidrojen adına 3 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 3 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

Liberate adına 2 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 2 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

Juniperi adına 2 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 2 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

cem99 adına 1 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 1 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

dezenpekte39 adına 1 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 1 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

blackghost12 adına 1 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 1 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

chetyener adına 1 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 1 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

jayus adına 1 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 1 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

III I II III I adına 2 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 2 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

trendmark adına 1 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 1 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

gemre94 adına 1 adet davetiye gönderildi. (ÜCRET ALINMIŞ OLUP 1 DAVETİYE BELİRTİLEN MAİL ADRESLERİNE YOLLANMIŞTIR)

ÖNEMLİ NOT: VPN 'i sadece ana kullanıcı kullanabiliyormuş bunu bilmiyordum arkadaşın uyarması iyi oldu ona göre talepte bulunun lütfen

STOK BİTTİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 27 Temmuz 2024; 23:53:40 >

• 1 kişi beni ekleyebilrisin hocam özelden yazdım tşkler

• Benide ekleyin listeye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt

Özelden mail adresinizi atabilir misiniz? Sizin adınıza rezerve yapıldı.

• hocam benide ekleyebilirsin, özelden e-maili yazdım.

• Beni de ekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyin lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Palabıyık kullanıcısına yanıt

@Palabıyık Mail adresinizi özel mesaj ile iletebilir misiniz?

• Daha önce test edildi mi bu ödeme planı. Sonuçta lokasyon olarak farklı yerlerde olacak cihazlar, firma kıllık çıkartmasın. Şartları araştırdınız mı?

• REDUC-10 kodu ile 1.142 tl ye düşüyor.

2 Yıllık Kaspersky Premium 63,50.-TL
  • Beni de ekleyin

• beni de ekler misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrendMark -- 25 Temmuz 2024; 15:6:56 >
  • 5 kisi olanı kullanıyoruz vpn sadece hesap sahibi kullanıyor bilginiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt

HERHANGİ BİLGİM YOK SORUN ÇIKARSA İADESİ VAR HERKESE PARASINI İADE EDERİM.

• Yer varsa ekler misin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 kişi alabilirim

• juniperi kullanıcısına yanıt

mail adreslerini alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 25 Temmuz 2024; 15:48:31 >
  • Beni çıkarabilirsiniz hocam ayrı olarak kullanabiliriz sanıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palabıyık kullanıcısına yanıt

@Palabıyık Talebiniz üzerine listeden çıkarttım.

• Merhaba bende 1 kişi katılabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.