Bildirim
2 Yıllık laptobum70 dereceleri ilk defa görüyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
20TL ye kendi soğutucunu yap, forumda böyle bi konum vardı bi incele. Yok yapmam diyorsan. İçini aç, fandaki tozları vs güzel güzel temizle, macunuda sür. Mis. -
Kendi soğutucumu yapmayı düşünmüştüm hatta planlamıştım bile sonradan yapmadım sınavlar falan başladı gitti . İçini temizleyip macun yenilemem gerekiyo sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN^
Kendi soğutucumu yapmayı düşünmüştüm hatta planlamıştım bile sonradan yapmadım sınavlar falan başladı gitti . İçini temizleyip macun yenilemem gerekiyo sanırım
Evet macun yenilemen lazım ki içini açmışken tozlarıda alıver. Soğutucunu yapsan kat kat iyi olur aslında. -
İçini açtım temizledim macunu yenilemedim çok karışıktı risk alamadım oluk oluk toz cıktı şimdi çok rahatladı . Oyunda max. 55 gördüm -
quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN^
İçini açtım temizledim macunu yenilemedim çok karışıktı risk alamadım oluk oluk toz cıktı şimdi çok rahatladı . Oyunda max. 55 gördüm
Macunu değiştireydin 44 e inerdi ama madem 50 dokunma. Onu göremeyenler var -
yüzeyde ısınma yapıyormu -
quote:
Orijinalden alıntı: Değişik Biri
yüzeyde ısınma yapıyormu
Yok sorun kalmadı . -
Bilgisayarımdan memnunum Acer ve Amd nin fazla ısındığını söylerler kesinlikle yalan. Benim bilgisayarım arkadaşlarımın intel laptoplarından daha az ısınıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X