Şimdi Ara

2 Yıllık laptobum70 dereceleri ilk defa görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her zaman ki ayarlarda Driver oynarken sıcaklıklar 73 dereceye kadar cıktı genelde 55-60 seyrederdi. Sizce ne yapmalıyım .Notobook soğutucum pek farkettirmiyor. Sanırım temizlik vakti geldi. Laptobun modeli Acer 5560G

• 20TL ye kendi soğutucunu yap, forumda böyle bi konum vardı bi incele. Yok yapmam diyorsan. İçini aç, fandaki tozları vs güzel güzel temizle, macunuda sür. Mis.
  • Kendi soğutucumu yapmayı düşünmüştüm hatta planlamıştım bile sonradan yapmadım sınavlar falan başladı gitti . İçini temizleyip macun yenilemem gerekiyo sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Kendi soğutucumu yapmayı düşünmüştüm hatta planlamıştım bile sonradan yapmadım sınavlar falan başladı gitti . İçini temizleyip macun yenilemem gerekiyo sanırım

Evet macun yenilemen lazım ki içini açmışken tozlarıda alıver. Soğutucunu yapsan kat kat iyi olur aslında.
  • İçini açtım temizledim macunu yenilemedim çok karışıktı risk alamadım oluk oluk toz cıktı şimdi çok rahatladı . Oyunda max. 55 gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

İçini açtım temizledim macunu yenilemedim çok karışıktı risk alamadım oluk oluk toz cıktı şimdi çok rahatladı . Oyunda max. 55 gördüm

Macunu değiştireydin 44 e inerdi ama madem 50 dokunma. Onu göremeyenler var
  • yüzeyde ısınma yapıyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Değişik Biri

yüzeyde ısınma yapıyormu

Yok sorun kalmadı .
  • Bilgisayarımdan memnunum Acer ve Amd nin fazla ısındığını söylerler kesinlikle yalan. Benim bilgisayarım arkadaşlarımın intel laptoplarından daha az ısınıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.