Şimdi Ara

2 Yıllık ÖNLİSANS İLK VE ACİL YARDIM ( Yardım lazım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu sağlık meslek Acil Tıp Teknisyeni mezunuyum önceki yıllarda sınavsız geçiş vardı ayriyeten sınavla alınan kesimde vardı fakat bu sene sınavsız geçik kalkıp yerine meslek liselerinde kendi bölümünü tercih edersen ek puan geldi 0.16 yerine 0.18 katsayı.

Önceki seneye baktığımda ACIBADEM Tam burslu 83 bin ile almış en iyi sıralama bu üniversitede ben tercih yaparken ne yapmam lazım nereleri yazayım ilk fırsatta düşündüğüm İLK VE ACİL YARDIM bölümü

YGS 2 DEN 21 BİN SIRALAMAM VAR FAKAT NEYE GÖRE TERCİH YAPICAZ BU SENE ÇOK KARIŞTI ORTALIK SINAVSIZ GEÇİŞ KALKINCA SINAVSIZ GEÇİŞ KONTENJANIDA NORMAL ÜNİVERSİTE KONTENJANINA EKLENİCEK MALUM FAZLA KİŞİ ALICAK ÜNİLER ANLAYAN BİLEN BİRİSİ YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM

Tavsiye ettiğiniz başka bölüm varmıdır ek puanlı geçebileceğim bölümle şunlar ;2 Yıllık ÖNLİSANS İLK VE ACİL YARDIM  ( Yardım lazım )

Acil Durum ve Afet Yönetimi
    Ağız ve Diş Sağlığı
    Ameliyathane Hizmetleri
    Elektronörofizyoloji
    İlk ve Acil Yardım
    İş Sağlığı ve Güvenliği
    İş ve Uğraşı Terapisi
    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
    Odyometri
    Otopsi Yardımcılığı
    Perfüzyon Teknikleri
    Podoloji
    Sağlık Kurumları İşletmeciliği
    Sivil Savunma ve İtfaiyecilik
    Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama

YGS 2 : 21.307

• UP
  • kardeş deli misin ? :) Att yim bende yerleşicem inşallah senın ek puanlı puanın 284 sen şimdi ona göre tercih verıcen eğer üst bölümlerini seçersen senin verebileceğin tercih aralığı 285bin civarı nda ona göre tercihini yap o ek puanlı sıraya aldanma! o sıra ek puan alan sağlıkçılar arasındakı sıralaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrsmz

kardeş deli misin ? :) Att yim bende yerleşicem inşallah senın ek puanlı puanın 284 sen şimdi ona göre tercih verıcen eğer üst bölümlerini seçersen senin verebileceğin tercih aralığı 285bin civarı nda ona göre tercihini yap o ek puanlı sıraya aldanma! o sıra ek puan alan sağlıkçılar arasındakı sıralaman.

Bende şaşırdım ne yapıcağımı o zaman ek puanli puanima gore onceki senelerdeki puanlari karsilastiripmi yapmam gerek tercihi detaylica anlatabilirseniz bu puana gelicek iyi uniler varmidir bide onlari yazabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isoux kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/ozgur.semiz.112 faceden ulas bana
  • zgrsmz Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ben anadolu mezunuyum ygs 2 247.000 geldi. Ek puan ve sınavsız girişin olduğu 2015 de 218 bin den kapatmış att. Geçen senede 316 binden. Bu sene nasıl olur? Sence girebilirmiyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRebeliousTR kullanıcısına yanıt
    bırakta sağlıkcılar okusun lütfen , bölümü anadolu cıkıslılara tavsiye etmıyorum.4senelık hemşire,fizyoterapi falan daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrsmz

bırakta sağlıkcılar okusun lütfen , bölümü anadolu cıkıslılara tavsiye etmıyorum.4senelık hemşire,fizyoterapi falan daha iyidir

İSTEYEN İSTEDİĞİNİ OKUR SANA MI SORACAKLAR ASLANIM
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    bana sorcan he . ben sana tavsiye etmıyorum dedım ne okursan oku çokta umrumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.