Şimdi Ara

2 yıllık örgün eğitimi bırakıp açıktan okumak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan hali hazırda bir üniversitenin yerleşkesinde 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum meslek yüksek okulunda birinci senem bitti, alttan derslerim var yaz okuluna gidiyorum sonrada stajım var inşallah, bilgisayar ile aram çok iyidir oyun olarak değil donanım olarak birçok iş yapmışlığım var tamir onarım gibi teknolojiyide yakından takip ederim aynı şekilde araçlarlada aram iyidir motor mekanik olsun anlarım tamir ederim, 4 yıl dil kursuna gittim ingilizce anlıyor ve konuşabiliyorum, ve ben düşündümki 2 yıllık bölümden diploma alsamda elime bişey geçmiyecek 4 yıllıklar bile iş bulamıyorken bende AÖF denen sistemle açıktan okuyup bir yandanda iş hayatına biran önce atılmak istiyorum çünkü okula devam etsem bi senem daha boşa gidecek masrafım çok olucak diplomada işe yaramaz, yani bu birinci gittiğim sene açıktan öğretime geçince sayılıyormu aöf ten 2.sene olarakmı devam edicem bilen varsa yardımcı olursa bu sene örgün eğitimi bırakabilirim başka tavsiyeleriniz olursa tavsiyelere açığım. İyi akşamlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Güncel

• 4 yıllık bilgisayar mühendisliği okumuş insanlar boşta geziyor. 2 yıllık bilgisayar programcısının hiç şansı yok. yani boş bir diplomaya sahip olmuş olacaksın.
    elektronik aletleri tamir etmekten anlıyorsan tüm enerjini buna harca. bir tamirci dükkanı aç işine bak.

benim tamir konusunda yeteneğim ve bilgim olsa şuan kesinlikle
    bilgisayar + tv ve uydu sistemleri tamir ve kurulumu üzerine dükkan açardım.
    yani hem bilgisayar tamircisi hem de televizyon tamircisi olacaksın ikisine aynı anda yaparsan paraya para demezsin,ama başını kaşıyacak da vaktin olmaz. kendine zaman ayırmak için bir kaç elaman alırsan rahatlarsın.
  • Dükkan açmaktan ziyade özel bir şirkette yada dükkanı olan bir yerde çalışmak daha mantıklı geliyor aslında sırtımı devlete dayıyabilsem ama bilgisayar biliyonmu diye sormuyolar türkçe fen biyoloji matematik biliyonmu diye sorucaklar malesef :( bu açıktan okumaya devam etsem önceki senem sayılacakmı bilgisi olan varmı?

• dukkan acmak icin sermaye ve kalifiye elemana ihtiyacin var. bu piyasa şartlarında zor cidden.

ben de 2senelik programciliga baslicam bu sene.
    benim planim, aciktan okuyup o esnada dgs ile muhendislige gecmek ayni zamanda çalışmak.

sen de boyle bir yol izleyebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.