Şimdi Ara

2 YILLIK SAĞLIK BÖLÜMLERİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenim için araştırma yapıyorum, çok az bir zaman var ve hiç bilmediğimiz bir alan bu kısım. Bu kadar kısıtlı vakitte hata yapma ihtimalimiz çok fazla, bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursalar çok sevinirim. 2 yıllık hemşirelik ya da fizyoterapi ya da anestezi okuyunca nerede nasıl iş imkanları var, 2 yıllık bu bölümleri okuyanların imkanları ne oluyor, ya da diğer sağlık bölümleri arasından iş olanakları daha iyi olanlar var mı? Lütfen bilenler bi el atsınlar.

Not: Bu arada ben de İstanbul Hukukta okuyorum, ben de hukukla ilgili sorularınız varsa o konuda yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzisyantalist -- 1 Ağustos 2016; 23:39:54 >

• up
  • upupupup
  • Çok bilgim yok ama sağlık sektörü iyidir iş sıkıntısı çekeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destro3285

Çok bilgim yok ama sağlık sektörü iyidir iş sıkıntısı çekeceğini sanmıyorum.

eyvallah hocam.
  • upupupupupup
  • upupupupupu
  • upupupupup
  • upupupupup
  • uppppppppppppppppppppppppppp
  • updullah
  • Hocam benimde bir arkadasim hemsirelik yazicakti arkasina anesteziyi falan yazicaklar abisi tıp okuyor o ilgileniyor onun tercihleriyle anestezide imkan oldugunu soylemisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.