Şimdi Ara

2 yıllık sevgilimden ayrıldım. büyük boşluktayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dayanamayıp yazıcaksın hocam eminim , ama alacağın cevap sonrası içindeki tüm istek işte o zaman bitecek ve alışma evresine geçiceksin..
  • Sosyal adamsındır sen, merak etme 3-5 haftaya yeni bir kız bulursun.
    Sen gerçek dertli görmemişsin.
  • Madem seviyordun neden ayrildin kardesim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yillik kiz arkadasim terk edeli 11 ay 12 gun oldu eskisi gibi takmiyorum taki gece olupda iyi geceler demeyen birisi olana kadar. O zaman koyuyor iste her guc iciyorum hatta suan bardayim faydasi yok iste ama sahte bir gulus bile yetiyor bazen

•  2 yıllık sevgilimden ayrıldım.  büyük boşluktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

Madem seviyordun neden ayrildin kardesim ?

Hocam Kisacası araya giren uzun mesafeler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerlinDuvarındakiÇatlak

3 yillik kiz arkadasim terk edeli 11 ay 12 gun oldu eskisi gibi takmiyorum taki gece olupda iyi geceler demeyen birisi olana kadar. O zaman koyuyor iste her guc iciyorum hatta suan bardayim faydasi yok iste ama sahte bir gulus bile yetiyor bazen

Cok guzel ozetlemissin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: BUJRA

Yas 20. Iki yillik sevgilimden ayrıldım. Yaklaşık 1 ay oldu. Kendimi cok kotu hissediyorum 1 aydır hic toparlanamadim. dipte gibiyim. 2 yıldır sürekli çalan telefonumda 1 aydır arayan eden yok. Onun ilgisine cok alismisim. 1 aydır dersleri cok ihmal ettim. En yakin dostum Alkol sigara dostum oldu malesef.
    en kotusude birdaha bu hayatta hic mutlu olamicam, Benim icin her sey bitti gibi hissediyorum.
    daha önce yasamis olan varsa tavsiye verebilir mi?
    Herkes sadece zamanla alisirsin diyo. Ama 1 ay oldu ayriligin ilk gununde gibiyim.

Hocam bir önceki sevgilimden ayrıldigimda bende böyle hissediyordum ;sanki bidaha hic öyle biri denk gelmiyecekmis gibi , benim için en iyisinin o olduğuna kendimi cok kaptirmistim ama öyle degilmis bunu zamanla goruyosun . Şuan yaklasik 1 yıllık bir iliskim var ve önceki sevgilimden kat kat iyi.
    Yani uzun lafin kisasi bir kiz icin kendini uzmeye değmez. Sen onu kaybettigin icin değil o seni kaybettigi icin üzülsun

• 22 yaşındayım,başlayamamış bir ilişki için aylardır yırtınıyorum.ayrılıkları da iyi bilirim.insan yapısına göre toparlar.bir süre kimseyi alma hayatına kendine güveniyorsan,ben başarırım diyorsan.elbette bir gün bu yaşadığın günlere gülüp geçeceksin.

• Peçeteden üreyen adam kullanıcısına yanıt
    Suan pek oyle olacagina inanamasamda umarım benim de oyle olur. Size mutluluklar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.