Şimdi Ara

2 Yıllık Sistemimde Oyunlarda Doku Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onunda 1920x1080 çözünürlük ve o sıkıntısız oynuyor.Bende SSD var ama 128 gb o yüzden maalesef yükleyemiyorum oyun. Bir adet sata 3 500 gb hdd var bir adet de sata 2 hdd var ama sata 2 yi çıkarsam bile devam ediyor sorun.
  • Ilk mesaja HDD'dendir diyip gidip SSD aldim dediginizde oyunlari SSD ye yukleyip denediniz diye yorumlamistim Oyunlari SSD ye kurmadiysaniz SSD almaniz soruna nasil bir etki edecek ki?

Sikintiniz oyunlarin HDD ye kurulu olmasi kaynakli da olabilir. En azindan sikinti yasadiginiz 1 oyunu SSD ye kurup denemenizi oneririm. Ekran karti sorunu cozmeyebilir eger HDD kaynakli ise.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Assassin's Creed Oddyseyi ssd ye kurmuştum bir kaç kez ama sorun düzelmedi.Bu yüzden gidip sata 3 bir disk aldım belki düzelir diye ama nafile.
  • Tamamdir yeni disk alip denediniz ama duzelmediyse, ekran kartinin belleginin yetersiz gelmesinden kaynaklaniyor diyebiliriz kaplamalarin yuklenmemesi durumu icin. Cok ucurum bir fark yok sizin islemciniz ile i3 7100 arasinda. Hele ki kullanim oranlarina baktigimizda %80-90 uzerine bile cikmiyorken islemciniz, sorun islemci kaynakli demek mantikli degil. Butceniz dahilinde 4gb ve uzeri bellege sahip bir ekran kartina yonelin, cozulecektir sorununuz.
    Tamamdır çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Ekran kartı alacağım fakat 2.el mi sıfır mı şu an pek emin değilim.2.eller de hep mining var.
  • Ornek olarak paylasiyorum, bende Gigabyte in cift fanli RX570 modeli var, isinma sikintisi yasamiyorum. Tek fanli mini model yerine daha gelismis bir sogutma sistemini tercih ederdim ben olsam, yine de secenek cok 2. el bolumune bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/sifir-sapphire-4gb-rx570-itx--137651708

https://forum.donanimhaber.com/takaslik-satilik-3-aylik-miningsiz-rx570--138201905

https://forum.donanimhaber.com/powercolor-rx-570-red-devil-4gb--137507278

Forumda herhangi bir şey satılabildiğini unutmuştum.Foruma bakayım.
  • Forumdan cok alisverisim oldu, aldiginiz kisinin gecmisine bakin, onceki satislarindan olumlu yorumlar aldiysa ve uzun suredir aktif olarak hesabini kullaniyorsa guvenebilirsiniz. Baska sitelere bakmiyorum bile boyle durumlarda. Dediginiz gibi Sahibinden'de vs Mining yok deseler bile guvenemezsiniz. Burada durust satici cok daha fazla.
    Benim gtx 1050 yi satacağım üstüne biraz para ekler buradan falan alırım rx 570'i.Sizce ne kadara satayım bende msi gtx 1050 gaming x modeli var 700 tl ye almıştım zamanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feanorel_ -- 8 Mayıs 2019; 13:21:29 >
  • Hocam muadili urunlere bakmanizi oneririm. Tahminimce 400-500 arasina satabilmeniz lazim ama gercekten bilmiyorum. Eger fatura-garanti var ise biraz daha eliniz rahat olur ust sinira yaklasirsiniz. Yok ise ve kartin sorunsuz oldugundan eminseniz orta ayarda satabilmeniz lazim. 600 lira civarina Rx 570 bulunabildigi dusunulurse 500 liraya GTX 1050 satmak biraz zor olur, ona gore degerlendirin.
    Hmm anladım.Peki gtx 970 ne dersiniz.Forumda gezerken bir tane buldum 700 tl.
  • Rx 570 ile asagi yukari denk kartlar. Yerinizde olsam Rx 570 alirdim. Bellegi daha yuksek ve daha yeni teknolokileri destekliyor. Ornek olarak FreeSync bir monitorunuz var ise Rx 570 ile kullanabilirsiniz ama GTX 970 ile kullanamazsiniz. Eger yok ise siddetle 75Hz bir Free Sync monitor de almanizi oneririm(fiyati uygun diye 75 yoksa 144 almaya deger). O yuzden Rx 570 e odaklanin, butceniz yeterse Rx 580 de bakabilirsiniz.
    Monitörüm FreeSync daha yeni aldım saten rx 570 daha mantıklı o zaman.
  • RX 570 4 veya 8gb, Rx 580 4 veya 8gb, GTX 1060 6gb Bu modellerden baska bakmayin. Rx570 4gb sizi mutlu edecekti, en iyi fiyat/performans onda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanorel_

Oyunun grafikleri resmen overwatch gibi oldu.

hocam ac: unity'deki grafikler normal. bende 1070 ti var, uzak mesafedeki binalar falan yine aynı gözüküyor. oyunun çok ciddi optimizasyon sorunları olduğu için öyle. ac unity'nin grafikleri genel olarak böyle yani, dikkate almayın.

cod bo3 sizin dediğiniz gibi gerçekten de kötü görünüyor. sebebi nedir bilemeyecem. ama ilk çıktığında onda da optimizasyon sorunlardı vardı ama bende sıkıntı yok. tüm ayarlar ultra'da üstüne bir de filmic smaa t2x açık, gayet de iyi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 8 Mayıs 2019; 14:34:12 >

• abandonware A kullanıcısına yanıt
    Bende yalnızca bo3 değil nerdeyse tüm codlar ac oddysey,origins,işte bir çok oyunda bu sorun var.
  • Vram yetmedi diye kaplamalar bulanık olmaz ki, yetmediği yerde ramden kullanır o da yetmez ise ssd den kullanmaya başlar. Kaplamalar gerektiği gibi gözükür ama takılma yaşarsınız. Yanlışım varsa düzeltin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IVBACK kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar kafam çok karıştı :) İşlemci mi almalıyım ekran kartı mı ?
  • dostum eldeki ankartı işlemciyi sat

bakıyorum piyasaya şaçma sapan i3 7100 çöpüne bile 700 istiyorlar

sat 2.el ryzen 1200 2200g ve b350 anakart bak hemde güncellemiş olursun sistemi ramde zaten elde var
    www.sahibinden.com
    Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-b350-am4-ddr4-689280717/detay

www.sahibinden.com
    İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-3-1200-691233662/detay

i5 6500 parasıan anakart işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 8 Mayıs 2019; 16:38:43 >

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Tamda şimdi onu düşündüm ryzen işlemcilere bakıyordum.2.el bakayım.Dediğiniz gibi çöp i3 lere de baya para istiyorlar.Keşke i3 almasaydım biraz daha dayanıp i5 alsaydım zamanında :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.