Şimdi Ara

2 Yıllık Sistemimde Oyunlarda Doku Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

git daha güncel ryzen al geç ugarastıgına deymez adam i3 e 700 diyor aha ben koydum 730 a geliyor hadi 800 olsun tek işlemci yerine anakart işlemci daha mantıklı sattıgın parçaların parasınada gider bi ekran kartı tamam
  • daha önce dokular ve kaplamalar normalse ve sonradan durduk yere bu hale geldiyse ve eski hali de iş görüyorsa donanım upgrade'i yapmaya gerek var mı gerçekten? yazılımsal veya donanımsal bazı sorunlar mevcut olabilir. donanımsal sorunlara bir sey diyemem ama en azından masaüstüne sağ tıklayıp "nvidia control panel"e girip oradan şurayı sıfırlamayı deneyebilirsiniz:

2 Yıllık Sistemimde Oyunlarda Doku Sorunu

aklıma daha başka bir şey gelmiyor. belki ekran kartı driver'ının yeni sürümünü indirip yükleme esnasında "temiz kurulum" gibi bir seçenek var, onu seçip yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.

ekleme: şunu ayarlamayı da bi deneyebilirsiniz hocam:
    2 Yıllık Sistemimde Oyunlarda Doku Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 8 Mayıs 2019; 18:31:37 >

• Her şeyi denedim kaç kez format attım neler yaptım ama nafile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanorel_

Her şeyi denedim kaç kez format attım neler yaptım ama nafile.
    gerçekten çok ilginç. konuyu baştan okumayıp böyle yazınca ikinci kez yazmış oldum galiba. ekran kartının vram'lerinde falan bir sorun mu var acaba. aklıma bir şey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 8 Mayıs 2019; 18:33:40 >
  • Hiç anlamadım ki ya bende ne olmuş olabilir. Benimle aynı sisteme sahip arkadaşımda sıfır sıkıntı. Saten nerede böylr saçma sorunlar var benim başıma geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran Kartını garantiye mi yollasam acaba onlar bakarlar mı ne sorun var diye ? Vatan dan aldım, garantisi var hala.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.