Şimdi Ara

2 YILLIK ÜNİVERSİTE Mİ YOKSA , 1 SENE DAHA MI BEKLEMELİYİM ? YARDIMMM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba , bu sene ilk defa ygs ye girdim meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim ... ygs iyi geçmedi barajı geçtim ama puan çok düşük... ygs3 puanı 190 civarındaydı , ygs1 de 155 . Bulunduğum meslek lisesinde okul birincisiyim , bu şartlar altında ne yapmalıyım ... Bi yandan lys ye hazırlanmaya çalışıyorum , özel ders alıyorum ama pek bi işe yaramıyor , ders çalışamıyorum , meslek liselerin durumlarını biliyorsunuz .. Hayatımda trigonometri , türev , integral vs görmedim , aşırı zor geliyor , sizce 2 yıllık bi üniversiteyemi gitmeliyim dikeş geçişden mühendisliğemi gitmeliyim , bi sene daha mı beklemeliyim , karar veremedim hedefim bilgisayar mühendisliği , özel derse devam mı etsem yoksa ders almasammı ? Üniversiteyi de ankara dışı düşünüyorum , kendim ankarada yaşıyorum ama ankaraya ısınamadım bi türlü ... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• 4 yıllık üniversite tercih etmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

4 yıllık üniversite tercih etmeni tavsiye ederim.

Hocam lys mf den tercih yaptım bu sene .. 36 gün içinde özel ders aldığım hocalarımla tamamlayabilirmiyim , çalışma alışkanlığı edinemediğim için derse kendimi veremiyorum ... okuldan 100 puan gelicek ben 270 alsam çoğu üniversiteye girebilirim M.T.O.K sayesinde .... bilmiyorum kafam çok karışık
  • çalışabileceksen 1 sene daha bekle..çalışmayı göze alamıyorsan kendine işkence çektirip boşuna bir yıl kaybetme.
  • 2 senelik okuyup dgs ile 4'e tamamlarsan çift diplomanda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

2 senelik okuyup dgs ile 4'e tamamlarsan çift diplomanda olur

Bende öyle düşünüyorum hocam .. Tek kuşkum 2 sene okuduktan sora dgs den mühendislik kazanırsam , 3.sınıftanmı başlıcam yoksa 1.sınıftanmı ? bunu merak ediyorum ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.